![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Geçen yıl ne Vana istendi Neden bunlar ile gitti Half-Life 2 olaylı sistemi, Vana's co-founder Gabe Newell cevap bu Half-Life 2: Episode One 1 Haziran 2006 tarihinde yayımlanan Half-Life 2: Episode Two şimdi geç 2007 yılında, gelen ve Half-Life 2: umarım 2008 yılında gelen Episode Three, Hepsini bir araya koymak serisinin üçüncü oyunu olarak hizmet. Yerine başka bir oyun altı artı yıl Yarım bekleyin-Life 3, geliştirici eğer sürece beklemek zorunda değil mi insanlar küçük parçalar olarak oyunu takdir düşündüm olun. Yani-Life 3: Episode One hemen yarısı çalan oldum! Gabe teklif için: "Orjinal Half-Life bize geliştirmek için iki yıl sürdü. Bir ölçüde büyük takım yarım-Life 2 bize geliştirme, bu nedenle düşünce altı yıl sürdü Eğer yarısı ile eğilim-Life 3 sonra hepimiz emekli vardı bizim temel gemi de devam edecek edildi.Biz müşterilerimiz ve daha zamanında güncellemeleri almak da karmaşık yoktu bir şey ile gelen daha iyi bir şekilde ortaya atmak için çalışıyoruz. Projeler logarithmically ile ne kadar yapmaya çalıştım, eğer iki kez fazla içerik veya teknoloji olarak size iş, doğru dört kez miktarda alarak bitirir bir kutu koymak çalıştım ve artan bu nedenle anlamaya çalıştığınız bir iyi bir çözümdür. Biz Half-Life 2 bir çekişme bırakıldı the Citadel ile Alyx patlama gelen birkaç metre uzaklıkta, o kadar neler olacak kadar üfleme? İnsanlar güzel bu da, daha önce ne olduğunu öğrenmek zorunda sürece beklemek zorunda didn't want to açık olduğunu. Muhtemelen için daha iyi bir isim [üç Half-Life 2 Episodes ark] Half Life 3 olurdu: Episode OneAncak bu üç Biz sonraki adım alarak bizim yolu olarak ne yapıyoruz, ama Half-Life 2 kullandığımız adı ... ![]() Büyük bir odak [Episode Tek] Alyx, bir hikaye, her iki bakış açısı ve bir Oyun perspektif var. Gerçekten bir karakter olarak, ve onu severdi ve hayranları da, bu nedenle, onunla birlikte uzun zaman harcama olarak görmek istedim ve yaptım ne kadar biz bu kavramı itme olabilir tek oyuncu kooperatif. Bu dünyada kim çok akıllıca ve daha bir müttefik olarak hareket işletim's birini yerine asker tür ve ne şekilde aldığı poligonlar bu aptal toplama ile olmak. Bölümlerini ve üçlü bir ark da G-Man hakkında. O kısaca Episode One görünür ve onu daha sonra detaylı bilgi vereceğiz. Eğer Yarım düşünüyorsun Yaşam 1 G olarak Adam ona yararlı olduğunu şey sizi açmak için çalışıyor - Kahraman haline oyuncunun dönüşümü. Ve sonra Half-Life 2 nasıl kullandığınız hakkında oldu. Half-Life 3 [aka Episodes Bir üç] G ile ilişkisi hakkında Adam ve ne zaman seni kontrolü kaybeder olur, Siz onu bir araç olarak kullanılabilir değil nasıl bir tepki ve bunun sonuçları vardır. Alyx ve onunla ilişki Episode One büyük bir odaklama ve G ile gelişen ilişkileri Adam hakkında büyük öyküsüdür. Bu bölümü ve üçlü bir metin. " Kaynak: http://www.videogamesblogger.com/200...lease-date.htm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Evet, bu ve ancak gibi büyük değildir doesn't rakam. Eğer dizi burada Ep3 doesnt bitirmek oyun HL3 başlıklı olacak ben varsayıyorum.
Her iki yöntemde, serinin nasıl yaparsın değil aşk? Sadece bu bölümlerini çıkmak uzun almaz istiyorum. Ne kadar, çünkü bu 20 ABD maksimum olmalıdır dayalı bir daha, maliyeti nedir. Benim Sistemi: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Hangisi?
|
|
| |||
| |||
| Güzel olmak ne ilginç Half-Life 2: Episode One ve HL2 times.Orange kutusunu yetenekli olabilir umarım 3 Keşke değişik. |
|
| |||
| |||
| Evet ben biliyorum Ben bazen doğru olabilir, bilirsin isteyen ve üzerinde alarak birleştiren, sadece çok güzel bir Eli ve kavga değil, olur ama bir parçası haha olabilir. |