менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > PC & консоль Gaming

Register

Клапан претензії ви можете грати Half-Life 3 прямо зараз

Reply

Різьба Інструменти
Old 1 грудня 2007, 11:55
Член групи

Default Клапан претензії ви можете грати Half-Life 3 прямо зараз

У минулому році, коли було запропоновано клапан Чому вони пішли з Half-Life 2 епізодична система, СО-Valve, Гейб Ньюелл засновника відповіли, що Half-Life 2: Episode One випустила 1 червня 2006, Half-Life 2: Episode Two Тепер, що майбутній наприкінці 2007 року, а також Half-Life 2: Episode Three's сподіватися, що майбутній в 2008 році, Всі разом узяті служити третя гра в серії. Замість того, щоб зробити геймерам почекати ще шість з гаком років для Half-Life 3, розробник думали люди могли оцінити гру на дрібні шматки, якщо вони не доведеться чекати так довго. Отже, ви грали Half-Life 3: Episode One прямо зараз! Щоб процитувати Гейб: "Original Half-life взяли нас два роки, щоб розвиватися. Зі значно більшою команди Half-Life 2 прийняв нам шість років, щоб розробити, щоб ми думали якщо ми будемо продовжувати наше напрямок з Half-Life 3 ми буде в основному судно після того, як ми всі у відставку.
Ми намагаємося вигадати кращий спосіб отримання більш своєчасних оновлень для наших клієнтів, а також придумати щось не було труднощів. Проекти збільшився логарифмічно, як багато ми спробували зробити, так що якщо ви спробуєте покласти вдвічі більше змісту або технологій в коробці воно закінчується приймаючи вас в чотири рази перевищує обсяг робіт, праворуч, і тому ми намагаємося з'ясувати, найкраще рішення.
Ми залишили Half-Life 2 за захоплюючим з Цитадель вибуху Аліка це пара метрів від вибуху, а що буде далі? Люди були досить ясно, що вони не хочуть чекати, поки вони раніше з'ясувати, що сталося.
Можливо, кращу назву для [три Half-Life 2 Епізоди дуги] міг би Half Life 3: Episode One, Але ці троє, що ми робимо як наш спосіб зробити наступний крок вперед, але Half-Life 2 було ім'я, яке ми використовували ...

Великий фокус [в Episode One] є Алик, як з точки зору і оповідань з гри перспективу. Ми дійсно любили її як символ, і вболівальники теж, так що ми хотіли вам витрачати довгий час з нею, і, бачачи, як далеко ми могли б просунути цю поняття одне спільне гравця-Op. Перебуваючи в цьому світі з тими, хто операційних досить розумно і діяти скоріше як союзник, а не це німий колекції полігонів такого роду військ навколо і отримує на вашому шляху.
Дуга тріо епізодів також про G-Man. Він короткий час з'явиться в Episode One, і ми отримаємо більше інформації про його пізніше. Якщо ви думати про Half-Life 1 як G-Man намагаються перетворити вас на те, що було корисно для нього - Перетворення гравця в героя. А потім Half-Life 2 було про те, як він використовує вас.
Half-Life 3 [AKA Епізоди від одного до трьох] йде про взаємини з G-Man і що відбувається, коли він втрачає контроль над ви, Коли ви не є в його розпорядженні як інструмент і, як він реагує на це, і які наслідки цього. Алик і відносини з нею більше уваги в Episode One і велика історія про ваш розвиток відносин з G-Man. Ось текст тріо епізоди ".

Джерело: http://www.videogamesblogger.com/200...lease-date.htm
Old 9 грудня 2007, 12:18
MJM
Донор групи

Ну, ось і все більше, але не як він не фігурує. Я вважаю, якщо Ep3 doesn'T закінчити серії буде гра під назвою HL3.

У будь-якому разі, будь-яка серія, як би не так? Я лише хотів, це не займе стільки часу, щоб отримати з епізодів. Скільки це коштує знову, тому що на основі цього вони повинні бути 20 доларів Макс.

Моя система: Toshiba Satellite A200-28P

Процесор (и):
Intel Core 2 Duo T8100
Материнська плата:
Mobile Intel PM965 Express для мобільних ПК
ОЗУ:
1024 + 2048MB DDR2 667
Графічна карта (и):
ATI HD 2600 XT
Звукова карта:
Toshiba Bass Enhanced Sound System
Жорсткий диск (и):
200GB 5400rpm
Оптичний привід (и):
DVD Super Multi
Діло / PSU:
Satellite A200 серії
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Intel 4965AGN
Монітор (и):
15.4 "1280 X800 Toshiba TruBrite
Операційна система (и):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Old 9 грудня 2007, 14:17
Член групи

Який?
  • Half-life покоління Pack (постачається з усіма оригінальним Half-life додати УНС) - £ 14
  • Half-Life 2 - £ 9,97
Але я хотів би отримати Orange Box за £ 26,99 з Half-Life 2 Episode 1 і Episode 2.
Old 18 грудня 2007, 09:32
Донор групи

Whats цікаве Half-Life 2: Episode One HL2 і яким може бути обдарованим у times.Orange Box буде приємно сподіватися 3 Extreme хочу.
Old 18 грудня 2007, 11:15
Член групи

Так, я знаю,
Я як-то хочуть це може бути правдою, ви знаєте, об'єднати прийняття і все це, я б просто класний Елі і не битися, але бути його частиною Haha.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Half Life (1) Двигун 64-Bit pmcg03 PC & консоль Gaming 1 27 червня 2009 04:11
Half-Life 2 Soundtrack SirStukings Off Topic Discussion 6 20 грудня 2007 03:58
Gman - Half Life серія robina80 PC & консоль Gaming 2 9 листопада 2007 09:31
Half-life У Halo SirStukings PC & консоль Gaming 2 30 жовтня 2007 09:40
Half Life 2 dodgyant PC & консоль Gaming 2 22 жовтня 2006 01:45
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.