mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > PC & konsolės Žaidimai

Register

Ventrilo su WoW klausimai

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 31, 2009, 12:52
Naujas Narys

Default Ventrilo su WoW klausimai

K todėl paskutinis Nite Mano Ventrilo buvo leisti man tiesioginio ryšio į World of Warcraft ant mano XP sistemoje. Šiandien man dėl ventiliacijos ir tai neleido man stumti ar kalbėti kalbėti laikotarpį. Galiu klausytis pokalbių, bet negali kalbėti. Ištrynėte ir padaryta šviežios reinstalls iš Vent 3 kartus padarė tikrai tiesioginio ryšio įjungta ir dar ne kauliukai. Any help būtų dėkingi.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Ventrilo Ranks denise55 PC & konsolės Žaidimai 0 1 birželis 2009 01:02
Kai su mano PSU Aktualijos xZoDiACx Cases & Power Supplies 8 Gegužė 28, 2009 08:25
VPT Aktualijos metzy75 Networking, Modems & VoIP 3 30 spalis 2008 16:36
Problemos su MacBook oobrokensilence Linux & Alternative OS 6 Kovas 19, 2008 14:15
Turiu problemų! urmaserendipity85 BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 2 28 gruodis 2007 12:48
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.