mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > PC & Console Jocuri

Register

Ventrilo cu probleme de WoW

Reply

Thread Tools
Old 31 mai 2009, 12:52
Noile state Group

Default Ventrilo cu probleme de WoW

K astfel ultima noapte ventrilo meu a fost să permită să mă împinge să vorbesc în World of Warcraft pe XP sistem. Astăzi I a lua pe orificiu şi nu este permiţându-mi să facă presiuni pentru a vorbi sau a vorbi perioadă. Nu pot auzi conversaţii, dar care nu poate vorbi. Dezinstalată şi-au făcut în stare proaspătă reinstalls de orificiu de 3 ori s-au făcut sigur împinge să vorbesc este activată şi încă nu zaruri. Orice ajutor ar fi apreciat.
Reply

Register

Marcaje

Similar Threads
Fir Thread Starter Forum Răspunsurile Ultimul mesaj
Ventrilo Ranks denise55 PC & Console Jocuri 0 1 Jun 2009 01:02
Unele probleme cu meu PSU xZoDiACx Cazuri & Power Supplies 8 28 mai 2009 08:25
Probleme VPN metzy75 Networking, Modemuri & VoIP 3 30 octombrie 2008 16:36
Probleme cu un MacBook oobrokensilence Sistem de operare Linux şi Alternative 6 19 martie 2008 14:15
Sunt care au probleme! urmaserendipity85 General Chat Software 2 28 decembrie 2007 12:48
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.