мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > ПЦ & конзоле Игре

Register

Вентрило са УОУ питања

Reply

Тхреад Тоолс
Old 31 сви 2009, 12:52
Нови члан групе

Default Вентрило са УОУ питања

К тако последња ните мој је вентрило дозвољава мене за пусх говорити у Уорлд оф Уарцрафт на мој ксп систем. Данас сам се на чмар и не дозвољава ми да пусх за разговор или разговор периоду. Ја могу чути разговоре, али не може говорити. Јесте деинсталирана и учинио свеже поново инсталира у чмар 3 пута учиниле су сигурни пусх за разговор је омогућено, а још увек нема дице. Било који помоћ би било поштовати.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Вентрило класификовани су на исти начин денисе55 ПЦ & конзоле Игре 0 1. јуна 2009 01:02
Неки проблеми са мојим псу ксЗоДиАЦкс Цасес & Поуер Супплиес 8 28 мај 2009 08:25
ВПН питања метзы75 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 3 30 октобар 2008 16:36
Проблеми са Мацбоок ооброкенсиленце Линукс ОС и алтернативна 6 19 март 2008 14:15
Им 'имајући питања! урмасерендипиты85 Уопштено Софтуаре Цхат 2 28 децембар 2007 12:48
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц