![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав, се било ко не користе вертикалне синхронизације, док играте игру. Ако је тако, зашто? Ја га користим за све време јер зауставља до суза. Има ли предности коришћења всынц? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Зависи на рачунару. Увек користите всынц, јер ја лицемјерје добити моје родитеље да ми дају неки $ да изграде бољи компјутер. Али, добро, те је изјавио да предност: То зауставља до суза:)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја га користити. Без тога што су ваше предности? оквири стопе превисоке за очи за откривање разлика? којешта. са њим на ви имате плус не цепа. тако да мислим о томе, предност или не предност. својим веома једноставан за мене. па сам гласати да га употребите.