![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ей Im опитвате да инсталирате заместник град на моя компютър, но когато се опитам да го казва, че не могат да намерят 600x400 режим?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Той е от дясно, в непосредствена близост до 1024x768 готовност.
| |||
| |||
| а аз арго дори заредите играта аз добивам този грешка, когато стартирате EXE |
|
| |||
| |||
| Съжалявам, беше лоша шега ... Ами ... опитате повторно инсталиране? |
|
| |||
| |||
![]() yeh Опитах се, че ... не късмет |
|
| |||
| |||
| Каква операционна система? |
|
| |||
| |||
| изглед 32 късче аз арго дори инсталирате червен сигнал 2, тя казва dirext X действие не се поддържа или нещо такова и ме до екрана с логото и някои празна бутони |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това са доста стари игри, да не се опита вървят в режим на съвместимост за XP?
| |||
| |||
| Да аз имам ... същите проблеми в режим на съвместимост за XP SP2 |
|
| |||
| |||
| Тя не е "резервно" копие на VC, нали? И сте опитвали вървят то на друг компютър? Какво е точното съобщение за грешка, че дойде ли? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Моят монитор е работа и моя кула е работа, но не заедно | nickny | Общи Хардуер Чат | 7 | 22 Юли 2009 14:26 |
| Какво ми MB нуждае, за да я работен | DAllmon | Процесори, дънни платки & RAM | 6 | 14 Окт 2008 00:07 |
| Поп UPS не работи | mokwepa | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 1 | 16-то Dec 2007 16:29 |
| Аз съм като неприятности инсталиране Сим Сити 4 | Ксавие | Windows операционни системи | 2 | 26 Юни 2007 15:00 |
| VPN не работи | mc_blue | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 5 | 30 април 2007 09:41 |
| Нишка Инструменти | |
| |