![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hey im προσπαθείτε να εγκαταστήσετε αντιπρόεδρος της πόλης για τον υπολογιστή μου, αλλά όταν προσπαθώ να το εκτελέσετε λέει δεν μπορείτε να βρείτε 600x400 mode?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είναι στα δεξιά, δίπλα στο 1024x768 λειτουργία.
| |||
| |||
| ε θ επίκλισης φορτίο ακόμη και το παιχνίδι να βρω το σφάλμα αυτό, όταν θ αρχίσει το exe |
|
| |||
| |||
| Συγνώμη, αλλά ήταν ένα κακό αστείο ... Μ ... Δοκιμάστε να την εγκατάσταση; |
|
| |||
| |||
![]() yeh i προσπάθησε ότι ... δεν τύχη |
|
| |||
| |||
| Τι λειτουργικό σύστημα; |
|
| |||
| |||
| Vista 32 bit i επίκλιση ακόμη εγκαταστήσετε κόκκινο σήμα 2 λέει dirext x δράσης δεν υποστηρίζεται ή κάτι τέτοιο και μου να παίρνει μια οθόνη με το λογότυπο και κάποια κενή κουμπιά |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αυτά είναι αρκετά παλιά παιχνίδια, έχετε δοκιμάσει τη λειτουργία τους σε λειτουργία για XP;
| |||
| |||
| Ναι έχω ... ίδια προβλήματα με τη λειτουργία συμβατότητας για XP SP2 |
|
| |||
| |||
| Δεν είναι μια "εφεδρική" αντίγραφο του vc, είναι; Και έχετε δοκιμάσει τη λειτουργία του σε διαφορετικό υπολογιστή; Ποιο είναι το ακριβές μήνυμα λάθους που έρχεται; |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Η οθόνη είναι εργάσιμη και εργάζεται πύργο μου, αλλά δεν μαζί | nickny | Γενική Συζήτηση Hardware | 7 | 22 Ιουλ 2009 14:26 |
| Ποια MB μου πρέπει να το πάρει εργασίας | DAllmon | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 6 | 14 Οκτ 2008 00:07 |
| Pop ups δεν λειτουργεί | mokwepa | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 1 | 16 Δεκ. 2007 16:29 |
| Είμαι πρόβλημα εγκατάσταση Sim City 4 | Xavier | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 26 Ιουν 2007 15:00 |
| VPN Δεν Εργασίας | mc_blue | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 5 | 30 Απρ 2007 09:41 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |