![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hej im pokušavate instalirati Vice City na moj pc, ali našto ja pokušati trčanje Internet Internet kaže ne može pronaći 600x400 modu?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je na desnoj strani, pored 1024x768 modu.
| |||
| |||
| ha ja licemjerje ravan učitati igru da ja dobiti greška našto ja pokrenuti exe |
|
| |||
| |||
| Na žalost, bio je loš vic ... ERM ... pokušajte ponovno instalirate? |
|
| |||
| |||
![]() yeh ja pokušao to ... bez sreće |
|
| |||
| |||
| Koji OS? |
|
| |||
| |||
| vidik 32 zalogaj ja licemjerje ravan instalirati crveno upozorenje 2 piše dirext x akciju nije podržan ili nešto i uzima me u ekran s logo i neke prazne gumbi |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To su prilično stare igre, da li ste pokušali prikazivati ih u compatibility modu za XP?
| |||
| |||
| Da sam ... istim problemima kompatibilnosti u modu za XP SP2 |
|
| |||
| |||
| To nije 'backup' kopiju VC, is it? A da li ste pokušali prikazivati ga na drugom računalu? Što je točno poruku o pogrešci koja se gore? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Moj monitor radi i moje kule radi, ali ne zajedno | nickny | General Hardware Chat | 7 | 22. srpnja 2009 14:26 |
| Što MB moje potrebe da biste dobili Internet rad | DAllmon | CPU, Matične ploče i RAM | 6 | 14. listopad 2008 00:07 |
| Pop up ne radi | mokwepa | Virus, Spyware i sigurnost | 1 | 16. prosinac 2007 16:29 |
| Imam poteškoća s instaliranjem Sim City 4 | Xavier | Windows Operating Systems | 2 | 26. lipnja 2007 15:00 |
| VPN Not Working | mc_blue | Virus, Spyware i sigurnost | 5 | 30. travanj 2007 09:41 |
| Thread Tools | |
| |