![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hey im próbál telepíteni vice city on my pc, de amikor megpróbálom futtassa azt mondja, nem tudja megállapítani, 600x400 módban?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez a jobb oldalon található 1024x768 mód.
| |||
| |||
| huh én vidám teher még a játék jutok, hogy a hiba amikor elindítom az exe |
|
| |||
| |||
| Bocs, rossz vicc volt ... Erm ... próbálkozzon újra telepítése? |
|
| |||
| |||
![]() yeh próbáltam, hogy ... nem szerencse |
|
| |||
| |||
| Milyen OS? |
|
| |||
| |||
| Vista 32 bites i cant install még Red Alert 2 x azt mondja dirext intézkedés nem támogatja, vagy valami, és azon, hogy a képernyőn a logót, és néhány üres gombok |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ezek elég régi játékok, ugye próbált futás őket XP kompatibilitási módot?
| |||
| |||
| Igen, van ... Ugyanez a prob-kompatibilitási mód az XP SP2 |
|
| |||
| |||
| Ez nem egy "backup" másolat VC, ugye? És Megpróbáltál fut be egy másik számítógépre? Mi a pontos hibaüzenet jön ki? |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Saját monitor működik, és a torony működik, de nem együtt | nickny | Általános fémáru Chat | 7 | 22. július 2009 14:26 |
| Mi az én MB kell kapni dolgozik | DAllmon | Processzorok, alaplapok és RAM | 6 | 14. október 2008 00:07 |
| Pop ups nem működik | mokwepa | Vírus, kémprogram és biztonság | 1 | 16. december 2007 16:29 |
| Én sikerült telepítése Sim City 4 | Xavier | A Windows operációs rendszerek | 2 | 26. június 2007 15:00 |
| VPN nem működik | mc_blue | Vírus, kémprogram és biztonság | 5 | 30. április 2007 09:41 |
| Téma eszközök | |
| |