![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hey im bando įdiegti Vice City ant mano PC, bet kai bandau paleisti ji sako negaliu rasti 600x400 būdas?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai dešinėje, šalia 1024x768 režimas.
| |||
| |||
| huh i cant net įkelti žaidimą gaunu klaidą, kad kai noriu paleisti exe |
|
| |||
| |||
| Deja, buvo blogas Juokeliai ... Erm ... bandykite iš naujo įdiegti? |
|
| |||
| |||
![]() yeh Bandžiau, kad ... no luck |
|
| |||
| |||
| Kokia OS? |
|
| |||
| |||
| Vista 32-bit I cant net įdiegti Red Alert 2 jis sako dirext x veiklos nepalaikomas ar kažką ir priima mane su logotipu ir kai tušti mygtukus ekrane |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai yra gana senų žaidimų, kurie jums bandė paleisti jų suderinamumo režimu Windows XP?
| |||
| |||
| Taip turiu ... pat bū suderinamumo režimu Windows XP SP2 |
|
| |||
| |||
| Jis nėra 'atsargine' kopija VC, tai? Ir jūs bandė paleisti jį į kitą kompiuterį? Koks tikslus klaidos pranešimas, kad pasirodo? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Mano monitorius yra darbo ir mano bokšto yra darbo, bet ne kartu | nickny | General Hardware Chat | 7 | 22 liepa 2009 14:26 |
| Ką mano MB turi ją gauti darbo | DAllmon | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 6 | 14 spalis 2008 00:07 |
| Pop ups ne darbo | mokwepa | Virus, Spyware & Security | 1 | 16 gruodis 2007 16:29 |
| Turiu problemų diegiant Sim City 4 | Xavier | Windows "operacinės sistemos | 2 | Birželis 26, 2007 15:00 |
| VPN neveikia | mc_blue | Virus, Spyware & Security | 5 | Balandis 30, 2007 09:41 |
| Temos įrankiai | |
| |