![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| хеј им покушавате инсталирати Вице Циты на мој пц, ипак нашто ја пробати за трчање Интернет то каже не може пронаћи 600кс400 моду?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То је на десној страни, поред 1024кс768 моду.
| |||
| |||
| ха ја лицемјерје раван отпремите игру да ја добити грешка нашто ја покренути ексе |
|
| |||
| |||
| На жалост, био је лош виц ... ЕРМ ... покушајте поново да инсталирате? |
|
| |||
| |||
![]() ыех ја покушава за ... без среће |
|
| |||
| |||
| Који ОС? |
|
| |||
| |||
| видик 32 залогај ја лицемјерје раван инсталирате црвено упозорење 2 пише дирекст кс акцију није подржан или нешто и узима ме у екран са лого и неке празне дугмад |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То су прилично старе игре, да ли сте покушали приказати их у цомпатибилиты моду за КСП?
| |||
| |||
| Да сам ... истим проблемима компатибилности у моду за КСП СП2 |
|
| |||
| |||
| То није 'бацкуп' копију ВЦ, ис ит? А да ли сте покушали да приказују га на другом рачунару? Шта је тачно поруку о грешци која се горе? |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Мој монитор ради и моје куле ради, али не заједно | ницкны | Генерал Хардуаре Цхат | 7 | 22. јула 2009 14:26 |
| Шта је мој мб треба да га добије ради | ДАллмон | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 6 | 14 октобар 2008 00:07 |
| Поп уп не ради | мокуепа | Вирус, Спыуаре и безбедност | 1 | 16 децембар 2007 16:29 |
| Имам проблема са инсталирањем Сим Циты 4 | Ксавиер | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 26. јуна 2007 15:00 |
| ВПН Нот Уоркинг | мц_блуе | Вирус, Спыуаре и безбедност | 5 | 30 април 2007 09:41 |
| Тхреад Тоолс | |
| |