![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hey Im намагається встановити Vice City на моєму комп'ютері, але коли я намагаюся запустити вона каже, що не може знайти 600x400 режимі?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це справа, поряд з 1024x768 режимі.
| |||
| |||
| да я нахиляє навіть завантажити гру я отримую помилку, що коли я почала EXE |
|
| |||
| |||
| На жаль, була погана жарт ... Ерм ... повторна установка? |
|
| |||
| |||
![]() Yeh я намагався, що ... не пощастило |
|
| |||
| |||
| Який ОС? |
|
| |||
| |||
| Vista 32 бита Я нахиляє навіть встановити Red Alert 2 говориться dirext х діях не підтримується або щось і везе мене на екрані з логотипом і кілька порожніх кнопками |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це досить старі ігри, ви намагалися запускаючи їх у режимі сумісності з XP?
| |||
| |||
| Та в мене ... Віра ж у режимі сумісності з XP SP2 |
|
| |||
| |||
| Це не 'Backup' Копія VC, чи що? А ви пробували його розміщення на іншому комп'ютері? Що точне повідомлення про помилку, з'являється? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Мій монітор працює і моя башта працює, але не разом | nickny | Генеральний обладнання чат | 7 | 22 липня 2009 14:26 |
| Що мій МБ необхідно отримати його робочий | DAllmon | Процесори, материнські плати RAM & | 6 | 14 жовтня 2008 00:07 |
| Поп ДБЖ не працює | mokwepa | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 1 | 16 грудня 2007 16:29 |
| У мене виникають проблеми з установкою Sim City 4 | Xavier | Операційні системи Windows | 2 | 26 червня 2007 15:00 |
| VPN не працює | mc_blue | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 5 | 30 квітня 2007 09:41 |
| Різьба Інструменти | |
| |