![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Chtěl bych zachytit video z mého PS3 v každém detailu, opravdu. Vím, že se můžete dostat mrtvé levné karty, které zachycují ve standardním deffinition, což je fajn. Nicméně, já bych měla hrát v HD, přičemž captureing. Z toho, co jsem HDMI zachytávání karty jsou cestou k drahé (přes 150 liber) a máte problémy s něčím na PS2 použití. Slyšel jsem o použití složky zachytávání karty s HDMI složce převodníku. Jsem jen přemýšlela, co bych měl dělat? Co ostatní lidé? Stačí hrát ve standardním deffinition pokud chtějí zajmout? Nebo vysázet peníze na HD zachytávání karty? Já bych se pomocí notebooku na zachycování a chtěl bych, aby to levná je to možné, jak jsem ji jen tak pro zábavu, možná vysílání YouTube videa a podobně. Thanks in advance, Wisey |
|
| |||
| |||
| Získejte Zachytávat SD karty. HD výstup na TV, ale použití splitteru, a brát jeden výstup na zachytávání karty. Můžete zobrazit HD a SD rekord. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Video Capture / Screen Capture Software? | Sandra | Multimedia & Kodeky | 5 | 27. května 2009 05:14 |
| Screen Capture Software | Wolfeymole | Obecné Software Chat | 11 | 2. března 2008 21:01 |
| Karty, které zachytávání potřebuji? | imparando | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 3 | 1. února 2008 14:23 |
| Prohlížení PDF souborů problémy | estra7 | Obecné Software Chat | 1 | 27. listopadu 2007 07:33 |
| Problémy s on-line video prohlížení HELP! | ateach52 | Multimedia & Kodeky | 2 | 20. října 2007 10:25 |
| Thread Nástroje | |
| |