![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Θα ήθελα να συλλάβει βίντεο από το PS3 μου σε κάθε λεπτομέρεια, πραγματικά. Ξέρω ότι μπορούμε να τα νεκρά φθηνές κάρτες που καλύπτουν το πρότυπο deffinition, που είναι μια χαρά. Ωστόσο, θα ήθελα να παίξουν σε HD ενώ captureing. Από ό, τι έχω HDMI σύλληψη κάρτες έχουν τρόπο να ακριβά (πάνω από £ 150) και έχουν πρόβλημα με κάτι το PS2 χρήσεις. Έχω ακούσει για χρήση ενός στοιχείου capture κάρτα με θύρα HDMI στην συνιστώσα μετατροπέα. Είμαι απλώς αναρωτιούνται τι να κάνω; Τι άλλο κάνουν οι άνθρωποι; Απλά παίζουν στο πρότυπο deffinition όταν θέλουν να συλλάβει; Ή πιρούνι τα χρήματα για το HD σύλληψη κάρτες; Θα ήθελα να χρησιμοποιούν ένα φορητό υπολογιστή με τη δέσμευση και θα ήθελα να κρατήσουμε φθηνό δυνατό, όπως είμαι μόνο το χρησιμοποιεί για διασκέδαση, ίσως απόσπασης βίντεο YouTube και άλλα παρόμοια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Wisey |
|
| |||
| |||
| Αποκτήστε ένα Capture SD κάρτα. Η παραγωγή HD στην τηλεόραση, αλλά χρησιμοποιούν ένα splitter, και να έχει μία έξοδο για τη σύλληψη κάρτα. Μπορείτε να δείτε και να καταγράφει HD SD. |
![]() |
|
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Προβλήματα με το on-line βίντεο προβολή HELP!! | ateach52 | Multimedia & Codecs | 3 | 1 Δεκεμβρίου, 2009 01:42 |
| Audio Capture (ή ίσως Audio & Video) | ψαραετός | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 29 Νοεμβρίου 2009 07:43 |
| Video Capture / Screen Capture Software? | Sandra | Multimedia & Codecs | 5 | 27 Μαΐου 2009 05:14 |
| Screen Capture Software | Wolfeymole | Γενικά Λογισμικό Chat | 11 | 2η Μαρ 2008 21:01 |
| Ποια σύλληψη κάρτα χρειάζομαι; | imparando | Digital Imaging & Printers | 3 | 1 Φεβ 2008 14:23 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |