manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > PC & konzole Igre

Register

Video snimci od PS3 a gledanje u HD

Reply

Thread Tools
Old 17. lipnja 2009, 17:23
Novi član grupe

Htjela bih video snimci iz mog PS3 u svakom detalju, stvarno. Znam da mogu dobiti kartice koje mrtvih jeftini obuhvat u standard deffinition, što je u redu. Međutim, želim igrati u HD dok captureing. Od ono što sam HDMI sakupljanjem kartica je način da se skupe (preko £ 150) i imaju problema sa nešto za PS2 koristi. Ive 'čuti o korištenju komponentu sakupljanjem kartica s HDMI pretvarač za komponente. Ja sam samo zanima što da radim? Što činiti druge ljude? Dovoljno je imati u standardnim deffinition kada žele na snimci? Ili račvanju izvaditi novac za HD snimci karte?

Identifikacija 'biti koristeći laptop uhvatiti, a ja bih ga zadržati jeftini moguće, kao što sam ga koriste samo za zabavu, možda posting youtube videa i slično.

Thanks in advance,
Wisey
Old 18. lipnja 2009, 11:25
Donatorska Grupa

Nabavite bilježenja SD karticu.

Izlaz na HD TV-om, ali razdvajač koriste, a preuzeti izlazom na snimci kartice.

Možete pregledavati HD i SD snimanje.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.