kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > PC és konzol játékok

Register

Videodigitalizáló a PS3 nézése közben HD

Reply

Téma eszközök
Old Június 17 2009, 17:23
Új tag Csoport

Default Videodigitalizáló a PS3 nézése közben HD

Azt szeretném, hogy rögzítse a videó az én PS3 minden részlet, de tényleg. Tudom, hogy lehet kapni olcsó halott kártyák capture standard deffinition, ami finom. Ugyanakkor szeretnék játszani, míg a HD captureing. Feladó mit HDMI-tuner kártyák módja a drága (több mint 150 £), és gondok vannak a PS2 valami használ. Hallottam használatával kapcsolatban az alkatrész befogása kártya HDMI az alkatrész konverteren. Én csak gondoltam, mit kellene tennem? Mi más, az emberek? Csak játszani a standard deffinition ha akarom, hogy elkapja? Vagy kiguberál pénzt HD capture kártyák?

Szeretnék használni egy laptop, hogy rögzítse és azt gondolja, hogy ez olcsó lehet, mint én vagyok, csak használ ez a móka, talán kiküldetésére YouTube videók és hasonlók.

Thanks in advance,
Wisey
Old Június 18 2009, 11:25
Donor Group

Default Videodigitalizáló a PS3 nézése közben HD

Get a Rögzít SD kártyát.

HD-kimenet a TV, de használhatunk lehasító, és egy kimeneti a capture kártyát.

Megtekintheti HD és SD rekord.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Video Capture / Screen Capture szoftver? Sandra Multimédia és kodekek 5 27. május 2009 05:14
Screen Capture Software Wolfeymole General Chat szoftver 11 2. március 2008 21:01
Milyen capture kártya van szükségem? imparando Digital Imaging & Nyomtatók 3 1. február 2008 14:23
PDF fájlok megtekintésére problémák estra7 General Chat szoftver 1 27. november 2007 07:33
Gondok vannak az on-line videó megtekintését HELP! ateach52 Multimédia és kodekek 2 20. október 2007 10:25
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.