![]() |
|
| |||
| |||
| הייתי רוצה ללכוד וידאו מ PS3 שלי בכל פרט, באמת. אני יודע שאתה יכול להשיג כרטיסים בזול מת כי ללכוד ב Standard deffinition, שהיא בסדר. עם זאת, אני רוצה לשחק ב-HD ואילו captureing. לפי מה שאני כבר HDMI כרטיסי לכידת הן דרך יקר (טוב יותר מ £ 150) ויש להם בעיות עם משהו PS2 את משתמשת. אני כבר שמעתי על רכיב ללכוד באמצעות כרטיס עם HDMI ל רכיב ממיר. אני רק תוהה מה אני אמור לעשות? מה אנשים אחרים עושים? פשוט לשחק רגיל deffinition מתי שהם רוצים לתפוס? או מזלג את הכסף עבור כרטיסי לכידה HD? אני מעוניין להשתמש מחשב נייד כדי ללכוד ואני רוצה לשמור את זה זול ככל האפשר, כפי שאני משתמש בו רק בשביל הכיף, אולי פירסום YouTube קטעי וידאו ועוד. תודה מראש, Wisey |
|
| |||
| |||
| קבל לכידת כרטיס SD. פלט HD על הטלוויזיה, אלא להשתמש splitter, ולקחת אחד פלט כדי לתפוס את הכרטיס. אתה יכול לצפות ולהקליט HD SD. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| לכידת וידאו / Screen Capture התוכנה? | סנדרה | מולטימדיה רכיבי Codec | 5 | -27 במאי 2009 05:14 |
| תוכנות לכידת מסך | Wolfeymole | כללי תוכנות צ 'אט | 11 | 2nd מרץ 2008 21:01 |
| לתפוס איזה כרטיס אני צריך? | imparando | Digital Imaging & מדפסות | 3 | ב -1 פברואר 2008 14:23 |
| קובץ PDF צופה בעיות | estra7 | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | -27 נובמבר 2007 07:33 |
| בעיות עם על שורת וידאו לצפייה עזרה! | ateach52 | מולטימדיה רכיבי Codec | 2 | 20 אוקטובר 2007 10:25 |
| שרשרת כלים | |
| |