mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > PC & Console Gaming

Register

Video uzņemšana no PS3, bet apskatei HD

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 17, 2009, 17:23
New Member Group

Es gribētu, lai attēlotu video no sava PS3 jebkurā detalizēti, tiešām. Es zinu, jūs varat saņemt miris lēti kartēm, kas ietver standarta deffinition, kas ir labi. Tomēr es gribētu spēlēt HD kamēr captureing. No tā, ko esmu HDMI uztveršanas kartes veids dārgāki (arī virs £ 150) un ir problēmas ar kaut ko PS2 vajadzībām. Esmu dzirdējusi, izmantojot sastāvdaļas uztveršanas karte ar HDMI komponents pārveidotāju. Es tikai domāju, kas man jādara? Ko citi cilvēki? Just play standarta deffinition, ja tās vēlas sagūstīt? Vai fork out naudu HD uztveršanas kartēm?

Man, lūdzu, lieto klēpjdatoru uztveršanu, un es gribētu to saglabāt lēts tas ir iespējams, kā es esmu tikai izmantot to jautri, varbūt norīkošanu youtube video un tamlīdzīgi.

Thanks in advance,
Wisey
Old Jūnijs 18, 2009, 11:25
Donors Group

Get SD Capture karti.

Output HD TV, bet izmanto sadalītājs, un veic vienu izejas uz uztveršanu karti.

Jūs varat apskatīt HD un ierakstu SD.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.