мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > ПЦ & конзоле Игре

Register

Видео снимци од пс3 а гледање у ХД

Reply

Тхреад Тоолс
Old 17. јуни 2009, 17:23
Нови члан групе

Default Видео снимци од пс3 а гледање у ХД

Хтела бих видео снимци из мог пс3 у сваком детаљу, стварно. Знам да могу да добију картице које мртвих јефтини обухват у стандард деффинитион, што је у реду. Међутим, желим играти у ХД док цаптуреинг. Од оно што сам ХДМИ сакупљањем картица је начин да се скупе (преко £ 150) и имају проблема са нешто за ПС2 користи. Иве 'чути о коришћењу компоненту сакупљањем картица са ХДМИ претварач за компоненте. Ја сам само занима шта да радим? Шта чинити друге људе? Довољно је да има у стандардним деффинитион када желе на снимци? Или рачвању извадити новац за ХД снимци карте?

ИД-'постојати помоћу лаптоп ухватити, а ја бих га задржати јефтини могуће, као што сам га користе само за забаву, можда постинг ыоутубе видеа и слично.

Тханкс ин адванце,
Уисеы
Old 18. јуни 2009, 11:25
Донаторска Група

Default Видео снимци од пс3 а гледање у ХД

Набавите бележења СД картицу.

Излаз на ХД ТВ-ом, али раздвајач користе, а преузети излазом на снимци картице.

Можете да прегледате ХД и СД снимање.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Снимите Видео / Сцреен Снимите софтвер? Сандра Мултимедија и кодеци 5 27 мај 2009 05:14
Сцреен Снимите Софтуаре Уолфеымоле Уопштено Софтуаре Цхат 11 2 март 2008 21:01
Који сакупљањем картица ми треба? импарандо Дигитал Имагинг & Штампачи 3 1 фебруар 2008 14:23
Проблеми гледање ПДФ датотека естра7 Уопштено Софтуаре Цхат 1 27 новембар 2007 07:33
Проблеми са он-лине гледање видео ПОМОЋ! атеацх52 Мултимедија и кодеци 2 20 октобар 2007 10:25
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц