![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хтела бих видео снимци из мог пс3 у сваком детаљу, стварно. Знам да могу да добију картице које мртвих јефтини обухват у стандард деффинитион, што је у реду. Међутим, желим играти у ХД док цаптуреинг. Од оно што сам ХДМИ сакупљањем картица је начин да се скупе (преко £ 150) и имају проблема са нешто за ПС2 користи. Иве 'чути о коришћењу компоненту сакупљањем картица са ХДМИ претварач за компоненте. Ја сам само занима шта да радим? Шта чинити друге људе? Довољно је да има у стандардним деффинитион када желе на снимци? Или рачвању извадити новац за ХД снимци карте? ИД-'постојати помоћу лаптоп ухватити, а ја бих га задржати јефтини могуће, као што сам га користе само за забаву, можда постинг ыоутубе видеа и слично. Тханкс ин адванце, Уисеы |
|
| |||
| |||
| Набавите бележења СД картицу. Излаз на ХД ТВ-ом, али раздвајач користе, а преузети излазом на снимци картице. Можете да прегледате ХД и СД снимање. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Снимите Видео / Сцреен Снимите софтвер? | Сандра | Мултимедија и кодеци | 5 | 27 мај 2009 05:14 |
| Сцреен Снимите Софтуаре | Уолфеымоле | Уопштено Софтуаре Цхат | 11 | 2 март 2008 21:01 |
| Који сакупљањем картица ми треба? | импарандо | Дигитал Имагинг & Штампачи | 3 | 1 фебруар 2008 14:23 |
| Проблеми гледање ПДФ датотека | естра7 | Уопштено Софтуаре Цхат | 1 | 27 новембар 2007 07:33 |
| Проблеми са он-лине гледање видео ПОМОЋ! | атеацх52 | Мултимедија и кодеци | 2 | 20 октобар 2007 10:25 |
| Тхреад Тоолс | |
| |