![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я хотів би захоплення відео з PS3 в будь-яку деталь, на самом деле. Я знаю, ви можете отримати мертвих дешевих карт захоплення в стандартному deffinition, який чудово. Тим не менше, я хотів би грати в той час як HD captureing. З того, що я карт HDMI захопити ці програми, але не так дорого (понад £ 150) і мають проблеми з PS2-то використовує. Я чув про використання компонента карти захоплення з HDMI для компонента перетворювача. Я просто цікаво, що я повинен робити? Що роблять інші люди? Просто грати в стандартному deffinition, коли вони хочуть захопити? Або викласти гроші на HD карти захоплення? Я б використовувати ноутбук для захоплення і я хотів би зберегти це дешево, як можливості, так як я тільки використовувати його для розваги, може бути, проводки YouTube відео і тому подібне. Спасибо заранее, Wisey |
|
| |||
| |||
| Отримати карту SD Capture. Вихідні HD до телевізора, але і використовувати спліттер, і прийняти один вихід для карти захоплення. Ви можете переглядати і записувати HD SD. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Video Capture / Screen Capture Software? | Сандра | Мультимедіа & кодеки | 5 | 27 травня 2009 05:14 |
| Screen Capture Software | Wolfeymole | General Software чат | 11 | 2 березня 2008 21:01 |
| Яка плата захоплення мені потрібен? | imparando | Digital Imaging & Принтери | 3 | 1 лютого 2008 14:23 |
| Перегляд PDF файлів проблем | estra7 | General Software чат | 1 | 27 листопада 2007 07:33 |
| Проблеми з он-лайн перегляду відео HELP!! | ateach52 | Мультимедіа & кодеки | 2 | 20 жовтня 2007 10:25 |
| Різьба Інструменти | |
| |