![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тренутно сам радити на ствари да се мој видео игара с. то је оно што сам до сада (дан 1.) ја ћу бити рад на њему све више сваки дан. требао би бити забавно видјети шта ја добити. Можда ја могу чак и да отпремите га у Соурце СДК и користити. Луа скрипти како би се омогућило коришћење са ликовима .. хттп://ууу.ыоутубе.цом/уатцх?в=Сн7хо...е=цханнел_паге
|
| |||
| |||
| Ваш покретати треба ре-позиционирани, видим левој или десној руци се држи средњи део који изгледа као магазин, али су дрл̌ач ће ваш друге стране ићи нашто то догодити се то вуча окидач? то би требало бити више као што је овај став, ако ништа: ![]() Погледајте шта мислим |
|
| |||
| |||
| Ах да. изврсно опажање.
__________________ Цомпутер делови -- хттп://сецуре.неуегг.цом/УисхЛист/Пу...Нумбер=9141625 Монитор -- хттп://ууу.провантаге.цом/доублесигхт-дс-305у ~ 4ДБЛЕ00М.хтм Кец] |
|
| |||
| |||
| овде В3 верзију за пиштољ. хттп://ууу.ыоутубе.цом/уатцх?в=вУххЫтвРиЕк
__________________ Цомпутер делови -- хттп://сецуре.неуегг.цом/УисхЛист/Пу...Нумбер=9141625 Монитор -- хттп://ууу.провантаге.цом/доублесигхт-дс-305у ~ 4ДБЛЕ00М.хтм Кец] |
|
| |||
| |||
| Изгледа одлично! |
|
| |||
| |||
| хвала. То је још увек дуг пут, али треба да буде леп да видим крајњи резултат.
|
| |||
| |||
| изгледа јако цоол. програм што је то? |
|
| |||
| |||
| својим ЦАД.
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| РАМ Видео Цард - лаптоп видео картице сисање | Елијоенај | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 15 март 2009 14:49 |
| ГРИД - аусоме у трка игра видео сам направио | цхеесепуфф | ПЦ & конзоле Игре | 5 | 7. јуна 2008 13:03 |
| Помоћ ће бити Греат!, Хвала! (Игра Пробс / Видео Цард) | даннысц0тт | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 2 | 22 јануар 2008 15:36 |
| Видео видео дривер проблеми-онда монитор заустављен рад! | љкд13 | Мултимедија и кодеци | 3 | 17 јануар 2008 20:00 |
| Тхреад Тоолс | |
| |