![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| U redu, što imamo ovdje je ideju. Ideja je da napravite popis koji će biti ažurirani na ono što pokazuju lako igre pokretati na vidik. Ovaj thread je član podržan jer mi je potreban da nam memebers prve ruke što funkcionira, a ne. taj zašto on mora biti ažuriran svakih tako često.
3 categorys će se "flawlessly rada, nema problema na sve" "radi, ali sa bugovi i / ili drugih problema" (molimo navedite što se događa s kratkim liste problemi) "se neće raditi na svim ili instalira, ali kada je počeo crashes up" ovo je o toku projekta smo svi trebali sudjelovati u čuvati ažurirati. kao što znamo, mnogi ljudi su vidik. i oni / mi / ja mogu sigurno koristiti ovaj info. molim vas, samo nam recite status igri kada koristite vidik, a ne na XP. i zapamtite, ovo je, ako ste igrali igru s vlastitog iskustva. ako se to radi, recite nam, ako ima problema, recite nam, ako to ne rade na svim, recite nam. tima, i nadam se da to može uskoro pomoći mnogim Vista igračima. My System: Top Secrit
|
|
| |||
| |||
| ok ja će početi. rad ovih igara: halo halo 2 GTA San Andreas GTA Vice City Bioshock Medalja časti desantnim Crysis Company of heroes Doba carstva: uspon narodi Deus ex Ghost recon advanced warfighter Ghost recon advanced warfighter 2 Fear Combat Half-Life 2 Episode 1 Half-Life 2 Episode 2 Doom 3 Worms 4 mayhem epsxe (psx emulator) |
|
| |||
| |||
| Svi Rollercoaster Tycoon igre |
|
| |||
| |||
| ok super. ali ne zaboravimo da kažem, ako to radi ili ne. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ja znati ovaj svibanj biti bacanje temu abit ali ive je dobio puno više igre koje rade i možda da se samo jednom, wouldnt biti lakše popis igara koje ne rade, inače bolestan biti ovdje zauvijek
| |||
| |||
| Ive koje ste upravo shvatili da ako se ili se funkcionirati na taj način JA misliti moj Ideja je već u igri hehe vojnici, heroes of ww2 je jedina igra ja licemjerje igrati vrlo stara igra i tbh potpuna besmislica pa nema gubitka! |
|
| |||
| |||
| k. Alex je rekao da je guna napraviti prostirati ili nešto slično kako bi se sve to lijepo i lijep. tako da svibanj biti malo prije nego što smo dobili i takav graf. ps. izgubljeni planet djeluje previše. |
|
| |||
| |||
| oo čovjek s planom! t'is veliku ideju! |
|
| |||
| |||
| Hvala. im siguran i Alex će reći isto. |
|
| |||
| |||
| Doba carstva 3 Call of Duty 2 To je moje iskustvo, anyways. |