![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Rendben, mi van itt van egy ötletem. Az ötlet lényege, hogy egy listát, hogy frissíteni kell, hogy milyen könnyen játékokat futtatni Vista. Ez a téma tagja támogatta, mert szükségem van a memebers, hogy mondja el nekünk, első kézből, mi működik, és nem. thats miért frissíteni kell minden olyan gyakran.
A 3 categorys lesz "munkát hibátlanul, no problems at all" "működik, de a hibák és / vagy egyéb problémák" (nevezze meg, hogy mi történik egy rövid listát problémák) "doesnt egyáltalán nem működik, vagy telepíti, de lefagy indítani" Ez egy folyamatban lévő projekt mindenki részt vesz, hogy a frissítést. Mint tudjuk, sok ember van kilátás. és / mi / tudtam biztosan használja ezt az információt. Kérlek, csak mondd meg az állapot a játék használatakor vista, nem XP. És ne feledd, ez, ha már játszotta a játékot a saját tapasztalatait. Ha működik, mondja el nekünk, ha probléma van, mondja meg nekünk, ha úgy dont dolgozik minden, mondja el nekünk. ty, és remélem, ez hamarosan sok segítséget Vista játékosok. My System: Top Secrit
|
|
| |||
| |||
| OK én indul. ezek a játékok munka: Halo Halo 2 GTA San Andreas GTA Vice City BioShock Medal of Honor airborne Crysis Company of Heroes Age of Empires: Rise of Nations Deus ex Ghost Recon Advanced warfighter Ghost Recon Advanced warfighter 2 FEAR Combat Half-Life 2 Episode 1 Half-Life 2 Episode 2 Doom 3 Worms 4 Mayhem epsxe (psx emulátor) |
|
| |||
| |||
| A hullámvasút Tycoon játékok |
|
| |||
| |||
| OK cool. de ne felejtsük el azt, ha dolgozik, vagy sem. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tudom, hogy ez lehet a téma throwing Abit ive, de van egy sokkal játékokat, hogy a munka és talán egyetlen, doesnt, akar azt könnyebb felsorolni azokat a játékokat amit dont dolgozik, egyébként rosszul itt örökre
| |||
| |||
| ive csak akkor valósítható meg, ha ez nem dolgozik, vagy úgy gondolom, az én ötletem már játékban hehe katonák, Heroes of ww2 az egyetlen játék I cant play Nagyon régi játék, és teljes tbh szar így nincs veszteség! |
|
| |||
| |||
| k. Alex azt mondta, hogy van Guna terjedését lap vagy valami ilyesmi, hogy minden szép és jól néz ki. így lehet egy kicsit mielõtt a grafikon és az ilyen. ps. Lost Planet művek is. |
|
| |||
| |||
| oo ember egy tervet! t'is nagyszerű ötlet! |
|
| |||
| |||
| Köszönöm. és im persze Alex mondaná ugyanezt. |
|
| |||
| |||
| Age of Empires 3 Call of Duty 2 Ez a tapasztalat, anyways. |