![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בסדר, מה יש לנו כאן הוא רעיון. הרעיון הוא ליצור רשימה כי יעודכן, כדי להראות בקלות מה להפעיל משחקים ב Vista. פתיל זה כי הוא חבר נתמך אנו זקוקים memebers לספר לנו ממקור ראשון מה עובד ולא. thats למה זה חייב להיות מעודכנים בכל זאת לעתים קרובות.
את 3 categorys יהיה "העבודה היו ללא רבב, ללא כל בעיות" "עובד, אבל עם באגים ו / או בעיות אחרות" (נא לציין מה קורה עם רשימה קצרה של בעיות) "doesn't לא עובד בכלל, או מתקין אבל כאשר התחלתי את קורס" זה הוא הולך על פרוייקט כולנו צריכים לקחת חלק להמשיך לעדכן. כפי שאנו יודעים, אנשים רבים Vista. והם / אנו / אני יכול להשתמש מידע בטוח. בבקשה, רק תגיד לנו את המצב של המשחק, כאשר השימוש Vista, ולא על XP. וזיכרו, זה אם יש לך לשחק את המשחק עם הניסיון שלך. אם זה עובד, ספר לנו, יש לה בעיות, לספר לנו, אם זה בכלל עובד dont, ספר לנו. טאי, ואני מקווה שזה יכול לעזור בקרוב רבים Vista Gamers. המערכת שלי: למעלה Secrit
|
|
| |||
| |||
| יהיה בסדר אני מתחיל. אלה משחקים עבודה: הלה Halo 2 GTA San Andreas GTA סגן העיר Bioshock מדליית הכבוד מוטס Crysis חברה של גיבורים Age of Empires: עליית האומות Deus לשעבר Ghost recon Advanced warfighter Ghost recon Advanced warfighter 2 פחד לחימה Half-Life 2 בפרק 1 Half-Life 2 בפרק 2 אבדון 3 תולעים 4 הטלת מום epsxe (psx אמולטור) |
|
| |||
| |||
| כל משחקי Rollercoaster Tycoon |
|
| |||
| |||
| אישור מגניב. אבל dont לשכוח להגיד אם זה עובד או לא. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני יודע שזה עלול להיות לזרוק את הנושא abit אבל ive יש הרבה יותר משחקים זה עובד, אולי רק אחד כי doesn't, wouldnt זה להיות קל יותר, כי רשימת המשחקים dont העבודה, אחרת חולה להיות כאן לנצח
| |||
| |||
| ive רק realised שעליך המדינה אם כן או doesn't העבודה שלי אז אני מניח הרעיון הוא כבר לשחק hehe חיילים גיבורים של ww2 הוא רק משחק אני משחק צביעות המשחק מאוד ישן ו tbh להשלים הפסד לא כל כך שטויות! |
|
| |||
| |||
| K. אלכס אמר שהוא guna לבצע בגיליון האלקטרוני או משהו כזה כדי לעשות את כל זה נחמד וטוב להסתכל. כך הוא עשוי להיות קצת לפני שאנו מקבלים את הגרף למעלה או כאלה. נ.ב.. אבידה הכוכב עובד מדי. |
|
| |||
| |||
| OO האיש עם התוכנית! t'is רעיון גדול! |
|
| |||
| |||
| תודה. ו IM בטוח אלכס היו אומרים את אותו הדבר. |
|
| |||
| |||
| Age of Empires 3 Call of Duty 2 זה הניסיון שלי, בכל מקרה. |