![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gerai, ką mes turime yra idėja. Idėja yra, kad sąrašas bus atnaujinamas, siekiant parodyti, kas lengvai paleisti žaidimų ant Vista. Ši tema yra valstybės remiamas, nes mums reikia memebers papasakoti iš pirmų rankų, kas veikia ir ne. thats, kodėl ji turi būti atnaujinama kas taip dažnai.
3 categorys bus "darbo nepriekaištingai, no problems at all" "kūriniai, bet su klaidomis ir / ar kitas problemas" (nurodyti, kas atsitinka su trumpa sąrašas problemos) "doesnt neveikti visai, arba montuoja bet sugenda, kai pradėta kurti" Tai yra dėl vykdomų projektų mes visi turėtų dalyvauti nuolat atnaujinti. Kaip žinome, daugelis žmonių turi Vista. ir jie / mes / aš, galėtų tikrai naudotis šia informacija. prašom, tik mums papasakoti apie žaidimo būklę naudojant Vista, o ne XP. Ir atminkite, tai, jei turite žaisti žaidimą su savo patirtimi. Jei tai veikia, pasakyti mums, jei ji turi problemų, pasakykite mums, jei jis dont darbą visiems, pasakykite mums. tu, ir aš tikiuosi, kad tai gali padėti daug greičiau Vista "žaidėjai. Mano sistema: Top Secrit
|
|
| |||
| |||
| Gerai yra pradėti. šiuos žaidimus darbas: aureolė Halo 2 GTA: San Andreas GTA Vice City BioShock Medal of Honor ore Crysis Company of Heroes Age of Empires: Rise of Nations Deus Ex Ghost Recon Advanced Warfighter Ghost Recon Advanced Warfighter 2 FEAR Combat Half-Life 2 Episode 1 Half-Life 2 Episode 2 Doom 3 Worms 4 Mayhem EPSXe (PSX emuliatorius) |
|
| |||
| |||
| Visi RollerCoaster Tycoon žaidimų |
|
| |||
| |||
| Gerai, gerai. bet nepamirškite pasakyti, ar jis dirba ar ne. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš žinau, tai gali būti susiduriama su tema abit bet ive got daug žaidimų, kad darbas, o gal tik vienas, kad nepadės, wouldnt bus lengviau į sąrašą žaidimų, kurie dont darbą, nes kitaip blogai bus čia amžinai
| |||
| |||
| IVE tiesiog suprato, turite nurodyti, ar tai veikia ar neveikia, todėl manau mano idėja jau žaisti hehe karių, didvyrių WW2 tai tik žaidimas I Cant žaisti labai senas žaidimas ir TBH pilnas šūdas todėl jokių nuostolių! |
|
| |||
| |||
| K. Aleksas sakė, kad jis yra Guna padaryti platinti lape ar kažkas panašaus, kad jis visas gražus ir geras atrodo. todėl ji gali būti šiek tiek laiko kol mes grafikas ir toks. PS. Lost Planet per darbai. |
|
| |||
| |||
| oo vyras su planu! t'is puiki idėja! |
|
| |||
| |||
| ačiū. ir jiems tikrai Alex norėčiau pasakyti tą patį. |
|
| |||
| |||
| Age of Empires 3 Call of Duty 2 Tai mano patirtis, anyways. |