![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Labi, kas mums šeit ir ideja. ideja ir padarīt sarakstu, kas tiks papildināts, lai parādītu, viegli kādas spēles darbojas uz Vista. Šis pavediens ir loceklis atbalstāms, jo mums ir memebers pastāstīt mums pirmavotiem, kas darbojas un nav. Tas ir, kāpēc tā ir jāatjaunina ik tik bieži.
3 categorys būs "strādā nevainojami, no problems at all" "strādā, bet ar mikrobiem un / vai citas problēmas" (lūdzu, norādiet, kas notiek ar īsu sarakstu, problēmām) "doesn't nedarbojas vispār, vai instalē bet atteici, kad sāka up" Tas ir par notiekošo projektu, mums visiem ir jāpiedalās, lai saglabātu izmaiņas. kā mēs zinām, daudzi cilvēki ir vista. un viņi / mēs / es varētu pārliecināties izmantot šo info. lūdzu, tikai pastāstīt mums statusu spēli, izmantojot Vista, nevis XP. un atceries, tas ir, ja Jums ir bijusi spēle ar savu pieredzi. ja tas darbojas, informējiet mūs, ja ir problēmas, informējiet mūs, ja tas dont darbs visiem, paziņojiet mums. ty, un es ceru, ka tas varētu ātri palīdzēt vairākām Vista spēlmaņiem. Mana sistēma: Top Secrit
|
|
| |||
| |||
| ok Vai man sākt. šīs spēles darbs: Halo Halo 2 GTA San Andreas GTA vice city Bioshock Medaļa par godu gaisā Crysis Company of Heroes vecums Empires: Rise of Nations Deus ex Ghost Recon Advanced warfighter Ghost Recon Advanced warfighter 2 FEAR Combat Half-Life 2 Episode 1 Half-Life 2 Episode 2 Doom 3 Worms 4 Mayhem epsxe (PSX emulatora) |
|
| |||
| |||
| Visi Rollercoaster Tycoon spēles |
|
| |||
| |||
| ok atdzist. bet dont aizmirst pateikt, vai tas darbojas vai nē. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es zinu, tas var būt throwing topic ABIT bet ive got daudz spēles, darbu un varbūt vienīgā valsts, kas doesn't, wouldnt tas būtu vieglāk uzskaitīt spēles, dont darbu, citādi slikti būt šeit uz visiem laikiem
| |||
| |||
| IVE tikko saprata jums norādīt, ka tā ir vai doesn't darbu, es pieņemu mana ideja ir jau spēlē hehe karavīri, varoņi WW2 ir tikai spēle i cant play ļoti vecu spēļu un TBH pilnīgs sūds tā nezaudē! |
|
| |||
| |||
| k. Alex teica, ka viņš ir Guna padarīt izplatību lapas vai kaut kas līdzīgs, ka, lai padarītu to visu nice and good looking. tāpēc tā var būt nedaudz, bet pirms mēs grafika augšu un tādas. ps. zaudējis planētas darbi too. |
|
| |||
| |||
| oo man ar plānu! t'is lieliska ideja! |
|
| |||
| |||
| paldies. un im pārliecināts alex teiktu pats. |
|
| |||
| |||
| Age of 3 Empires Call of Duty 2 Tā ir mana pieredze, anyways. |