![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OK, co mamy tutaj, jest pomysł. Chodzi o to, aby tworzyć listę, która zostanie zaktualizowana, aby pokazać to, co łatwe do uruchomienia gry na Vista. Ten wątek jest członkiem wspierane, ponieważ potrzebujemy memebers nam powiedzieć z pierwszej ręki, co działa i nie. thats dlaczego muszą być aktualizowane tak często.
3 categorys będzie "pracę bezbłędnie, no problems at all" "roboty, ale z błędami i / lub inne problemy" (proszę określić, co się dzieje z krótką listę problemów) "doesnt nie działa w ogóle, lub awarii instalacji, ale kiedy rozpoczęła się" jest to w projekcie się wszyscy powinni wziąć udział w zachować aktualizacji. jak wiemy, wielu ludzi Vista. i / my /, czy będę mógł korzystać z tej informacji. Proszę, tylko powiedz nam status gry przy użyciu Vista, a nie na XP. i pamiętam, to jeśli odegrały gry z własnym doświadczeniem. jeśli działa, powiedz nam, czy problemy, powiedz nam, jeśli dont pracy na wszystkich, powiedz nam. ty, i mam nadzieję, że wkrótce może to pomóc wielu graczy Vista. My System: Góra Secrit
|
|
| |||
| |||
| ok mam zacząć. tych gier pracy: halo Halo 2 GTA San Andreas GTA Vice City Bioshock Medal of Honor Airborne Crysis Company of Heroes Age of Empires: Rise of Nations Deus Ex Ghost Recon Advanced Warfighter Ghost Recon Advanced Warfighter 2 FEAR Combat Half-Life 2 Episode 1 Half-Life 2 Episode 2 Doom 3 Worms 4 Mayhem epsxe (emulatora PSX) |
|
| |||
| |||
| Wszystkie Rollercoaster Tycoon gry |
|
| |||
| |||
| ok spoko. Nie zapomnij jednak powiedzieć, czy działa, czy nie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wiem, że to może być rzucania tematem abit ale ive dostał dużo więcej gier, które działają, a może tylko jeden, że nie robi, wouldnt być łatwiejsze do listy gier, które dont pracy, inaczej źle się tu na zawsze
| |||
| |||
| ive zrealizowane tylko musisz państwa lub, jeżeli to nie działa tak nie robi mi się mój pomysł jest już w grze hehe żołnierzy, bohaterów WW2 jest tylko gra i grać CANT bardzo stare gry i tbh kompletny crap więc nie strata! |
|
| |||
| |||
| k. Alex powiedział, że jest Guna dokonać się w arkuszu kalkulacyjnym lub coś takiego, aby to wszystko ładne i good looking. więc może to być chwilę przed otrzymujemy wykres i takie. ps. Lost Planet działa zbyt. |
|
| |||
| |||
| oo człowiek z planem! t'is świetny pomysł! |
|
| |||
| |||
| dziękuję. i na pewno im Alex powiedziałbym to samo. |
|
| |||
| |||
| Age of Empires 3 Call of Duty 2 To moje doświadczenie, anyways. |