![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OK, ce avem aici este o idee. ideea este de a face o listă care va fi actualizat, pentru a arăta cu uşurinţă ceea ce jocuri rula pe Vista. Acest fir este membru sprijinit pentru că avem nevoie de memebers pentru a ne spune de prima mana ce funcţionează şi nu. thats de ce trebuie să fie actualizată în fiecare atât de des.
de 3 categorys va fi "locul de muncă flawlessly, nici probleme la toate" "de lucrări, dar cu bug-uri şi / sau cu alte probleme" (a se preciza ce se intampla cu o scurtă listă de probleme) "doesnt nu funcţioneze deloc, dar se blochează sau se instalează atunci când a început în sus" Acesta este un proiect merge pe noi toţi ar trebui să ia parte la a păstra actualizare. după cum ştim, mulţi oameni au Vista. şi ei / noi / I-ar folosi aceste informaţii. te rog, spune-ne doar la statutul de la joc, atunci când utilizaţi Vista, nu de pe XP. şi amintiţi-vă, dacă acest lucru este pe care le-aţi jucat jocul cu propria experienţă. dacă merge, spune-ne, dacă acesta are probleme, spune-ne, în cazul în care acesta dont de lucru la toate, spune-ne. ty, şi sper că acest lucru poate ajuta în curând multe Vista joc. Sistemul meu: Top Secrit
|
|
| |||
| |||
| ok i se începe. aceste jocuri de lucru: nimb halo 2 GTA San Andreas GTA Vice City BioShock Medalia de onoare aeropurtate Crysis Compania de eroi Age of Empires: naştere al Naţiunilor Deus ex Ghost recunoastere avansat warfighter Ghost recunoastere avansat warfighter 2 Frica de luptă Half-Life 2 Episode 1 Half-Life 2 Episode 2 Doom 3 Worms 4 Mayhem epsxe (psx emulator) |
|
| |||
| |||
| Toate Rollercoaster Tycoon jocuri |
|
| |||
| |||
| ok misto. Nu uitaţi însă să spun dacă merge sau nu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ştiu că acest lucru poate fi aruncat la acest subiect, dar abit ive luat mult mai mult jocuri că locul de muncă şi poate singurul care doesnt, wouldnt fi mai uşor să-l lista de jocuri care dont de lucru, altfel bolnav fi aici pentru totdeauna
| |||
| |||
| ive doar pe care le-aţi dat seama de stat sau în cazul în care acesta nu doesnt work deci cred ca ideea mea este deja în joc hehe de soldaţi, eroi din ww2 este singurul joc i Cant juca foarte vechi joc şi tbh complet rahat deci nu pierdere! |
|
| |||
| |||
| k. Alex a spus că se face o răspândire guna foaie sau ceva de genul asta de a face totul frumos şi bun căutaţi. asa ca poate fi un pic inainte de a ajunge în sus şi în astfel de grafic. ps. pierdut prea planeta de lucrări. |
|
| |||
| |||
| oo om cu un plan! t'is o idee grozavă! |
|
| |||
| |||
| Mulţumesc. şi im sigur alex-ar spune acelasi lucru. |
|
| |||
| |||
| Age of Empires 3 Call of Duty 2 Asta e experienta mea, oricum. |