![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tamam, burada ne bir fikir. fikri bu yenilenecektir bir liste yapmak için, kolay oyunlar Vista ne çalıştırmak göstermektir. Bu iplik olduğunu üye desteklenen çünkü ilk ne eserler ve el bize için memebers gerekir. şu nedenle sık sık güncelleştirilmesi gerekir.
3 categorys olacak "iş sorunsuz, herhangi bir sorun bütün" "çalışır, ancak hata ve / veya diğer sorunları" ile (lütfen ne sorunlar kısa bir listesini olur belirtin) "bütün, ya da yükler ama çökerse ne kadar başladı" işe doesnt Bu bir proje tüm güncellemesi tutmaya katılması gerektiğini devam. olarak bildiğimiz, pek çok insan uzak manzara var. ve / biz / emin bu bilgileri kullanabilirsiniz. lütfen, sadece bize ne uzak manzara ile XP oyunun durumunu söyler. Eğer kendi deneyimleri ile oyun oynadı ve unutmayın, bu. eğer çalışırsa bu sorunları var eğer dont iş hiç, bize, bize bize bildirin. TY, ve ben bu kısa sürede birçok Vista oyun yardımcı olabilir umuyoruz. Benim Sistemi: En Secrit
|
|
| |||
| |||
| tamam ben başlar. Bu oyunların çalışması: Halo Halo 2 GTA San Andreas GTA Vice City Bioshock Madalya ve hava onur Crysis Kahraman Şirket imparatorlukların yaş: Rise of Nations Hızır gibi yetişen yardım Ghost Recon Advanced Warfighter Ghost Recon 2 Advanced Warfighter FEAR Combat Half-Life 2 Episode 1 Half-Life 2 Episode 2 Doom 3 Worms 4 Mayhem epsxe (psx öykünücüsü) |
|
| |||
| |||
| Tüm Rollercoaster Tycoon oyunları |
|
| |||
| |||
| tamam güzel. ama dont varsa veya çalışır söylemek unutma. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu konu Abit atma olabilir ama ive daha oyun çalışan ve belki de sadece biri doesnt, bu dont iş, başka kötü burada sonsuza olmak oyunların listesini daha kolay olması wouldnt bir sürü var
| |||
| |||
| ive sadece devlet eğer veya doesnt işliyor bu benim fikrim var sanırım anladılar zaten oynamak hehe olduğunu askerler, WW2 Kahramanları tek oyun i cant oynadığınız çok eski bir oyun ve tbh tam bok kadar hiçbir kayıp! |
|
| |||
| |||
| k. Alex bir yayılmış levha veya bunun gibi tüm güzel ve iyi görünümlü yapmak için bir şey yapmak Guna olduğunu söyledi. Daha önce de bu tür grafik kadar ulaştığını ve bu nedenle bir süre olabilir. PS. kayıp gezegen çok çalışır. |
|
| |||
| |||
| bir plan ile oo adamım! harika bir fikir t'is! |
|
| |||
| |||
| teşekkür ederim. ve sohbet emin Alex aynı söyleyebilirim. |
|
| |||
| |||
| Age of Empires 3 Call of Duty 2 Bu benim deneyim, zaten. |