![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Добре, що ми маємо тут справу з ідеєю. Ідея полягає в список, який буде оновлюватися, щоб показати, які ігри легко працювати на перспективу. Ця нитка члена підтримується, оскільки ми маємо потребу в Memebers розповісти нам з перших рук, що працює, а не. Thats чому вона повинна оновлюватися кожні так часто.
3 КАТЕГОРІЇ буде "працювати бездоганно, ніяких проблем на всіх" "працює, але з помилками і / або інших проблем" (прохання вказати, що відбувається з коротким переліком проблем) "doesn't не працюють взагалі, або встановлює, але падає, коли почали вгору" це відбувається на проекті ми всі повинні взяти участь в оновленні зберегти. як ми знаємо, багато людей Vista. і вони / Ми / Я впевнений, використання цієї інформації. Будь ласка, тільки повідомте нам статусу гри при використанні Vista, а не на XP. І пам'ятайте, що це, якщо ви грали в гру з вашим власним досвідом. якщо він працює, повідомте нам, якщо є проблеми, скажіть, якщо воно Dont працювати на всіх, повідомте нам. ти, і я сподіваюся, що це незабаром зможуть допомогти багатьом геймерам Vista. Моя система: Топ Secrit
|
|
| |||
| |||
| ОК мені почати. ці ігри: Halo Halo 2 Andreas GTA Сан -- GTA Vice City Bioshock Медаль Пошани бортовий Crysis Company Of Heroes Age Of Empires: Rise націй Deus Ex Ghost Recon Advanced Warfighter Ghost Recon Advanced Warfighter 2 Страшний Бій Half-Life 2 Episode 1 Half-Life 2 Episode 2 Doom 3 Worms 4 Mayhem epsxe (PSX емулятор) |
|
| |||
| |||
| Всі Rollercoaster Tycoon ігор |
|
| |||
| |||
| OK прохолодно. але не забудьте сказати, чи працює він чи ні. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я знаю, це може бути кидаючи тим ABIT але Ive отримали набагато більше ігор, які працюють і, можливо, єдиний, який doesn't, Wouldnt простіше список ігор, які не працюють, у противному випадку жорстокого тут назавжди
| |||
| |||
| Ive просто зрозумів, у вас є до державі, якщо воно робить чи оленяча шкіра робота Тому я вважаю, моя ідея вже в грі Hehe солдати, герої ww2 це єдина гра, я нахиляє грати Дуже старі ігри і ТБХ повне лайно таке без втрат! |
|
| |||
| |||
| k. Алекс сказав він гун зробити лист розповсюдження або щось подібне зробити все це красиво і добре майбутнє. тому він може бути через деякий час, перш ніж ми отримаємо граф і такі. PS. Lost Planet теж працює. |
|
| |||
| |||
| OO Людина з планом! т'іс чудова ідея! |
|
| |||
| |||
| спасибо. І. М. впевнені Alex б сказати те ж саме. |
|
| |||
| |||
| Age Of Empires 3 Call Of Duty 2 Це мій досвід, так чи інакше. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Наскільки добре Windows 7? Чи буде вона мати Питання сумісності з Vista або XP? | Theresonly1 | Операційні системи Windows | 4 | 22 квітня 2009 01:03 |
| Clubbox Сумісність з Windows Vista | germaine580 | General Software чат | 1 | 15 лютого 2008 05:53 |
| Вхідний не підтримується | markeyboy9944 | Графічні карти & Монітори | 1 | 29 грудня 2007 21:53 |
| Wii-Game Cube ----- сумісності | Laserline | PC & консоль Gaming | 4 | 13 жовтня 2007 07:34 |
| Перспективи та проблеми сумісності | дрізд | Операційні системи Windows | 16 | 19 липня 2007 13:40 |
| Різьба Інструменти | |
| |