![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Всички игри работа. Но един е много бъги. Имам Intel Core 2 Duo E6600, които съм overclocked до 3,44 GHz. 2GB Kingston hyperx овен 1066MHZ и 8800GTS И то тече FSX с 15 - 20Fps върху Мед високи настройки, докато другите народи ще го изпълним с 30 - 40 FPS със същата система. I havent намери решение до този момент.
|
|
|
|||
|
|||
|
тази нишка isn't става много добре, нали.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
не допринася много за него: P
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Да, договорени. Добра идея CP но изглежда че не е като на разстояние.
|
|
|
|||
|
|||
|
Трябва, обаче, намери списък много прилича една ние се опитваме да се съберат на друг форум. шисти и PM ви линк към него Алекс? му голям списък.
|
|
|
|||
|
|||
|
Дрън VMware целия път за онези стари игри, които не се много, но вече не се поддържат
|
|
|
|||
|
|||
|
Цитат:
Аз не мога да видя домашен потребител, с един или два компютъра изкупуване това. Особено като се има предвид цената зарчета. Той дори не е насочена към дома ползване.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
на sims 2 работи след обновяване от официалния сайт и всички пакети на разширяването работа.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Да Sims 2 е добре също футболен мениджър 2008.
Евро Championships върха = Испания & Torres <- Мамка му, че трябва да са поставени облог за тях Направи бедността история Правосъдие за 96 <- Моля, погледнете Моята система: HistoryGirls самоуправление Билд!
|
|
|
|||
|
|||
|
Всички тези работи добре:
Страх - Добив Точка Star Wars - Рицари на Стария република Никой не живее вечно Сталкер - сянката на Чернобил Треперят 4 Осъден Дуум 3 - Възкресението на злото Half-Life ScummVM (за възпроизвеждане на стари lucasarts приключенски игри) Не работи: Породата |