![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Všechny hry práci. Ale jedno je velmi nespolehlivé. Mám Intel Core 2 Duo E6600, který jsem overclocked na 3,44 GHz. 2GB Kingston HyperX 1066MHz RAM a 8800GTS a běží FSX s 15 - 20Fps na med vysoké nastavení, zatímco jiné národy by byl v rozporu s 30 až 40 fps se stejným systémem. I havent nalézt řešení dosud. |
|
| |||
| |||
| toto vlákno isnt příliš dobře, je to. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| není to mnoho přispělo k ní: P
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ano, souhlasil. Dobrý nápad CP, ale vypadá to není vzletět.
|
| |||
| |||
| jsem však zjistil seznamu stejně jako ten, se snažíme dát dohromady na jiném fóru. břidlice i PM jste odkaz na to Alex? svůj velký seznam. |
|
| |||
| |||
| Blah VMware celou cestu pro ty staré hry, které nemají daleko, ale již nejsou podporovány |
|
| |||
| |||
| Citace:
Nevidím domácí uživatele, s jedním nebo dvěma PC nákupu tohoto. Zvláště pokud vezmeme v úvahu náklady kostky. Není to ani zaměřené na domácí použití.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| The Sims 2 děl po aktualizaci z oficiálních stránek také všechny balíčky rozšíření práce.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo Sims 2 je v pořádku i Fotbal Manager 2008.
|
| |||
| |||
| Všechny tyto práce pokuty: Strach - Těžba bod Star Wars - Rytíři ze Staré republiky Nikdo Žije Forever STALKER - Shadow of Chernobyl Quake 4 Odsouzen Doom 3 - Resurrection Of Evil Half-Life ScummVM (pro přehrávání starých lucasarts dobrodružné hry) Nefunguje: Plemeno |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Jak kvalitní je Windows 7? To bude mít žádné problémy s kompatibilitou z Vista nebo XP? | Theresonly1 | Operační systémy Windows | 4 | 22. dubna 2009 01:03 |
| Clubbox kompatibilita s Windows Vista | germaine580 | Obecné Software Chat | 1 | 15. únor 2008 05:53 |
| Vstupy nejsou podporovány | markeyboy9944 | Graphics Cards & Monitory | 1 | 29. prosince 2007 21:53 |
| Wii hra-kostky ----- kompatibilita | laserline | PC a herní konzole | 4 | 13. říjen 2007 07:34 |
| Vista a problémy s kompatibilitou | kos | Operační systémy Windows | 16 | 19. července 2007 13:40 |
| Thread Nástroje | |
| |