![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Όλα τα παιχνίδια εργασίας. Αλλά ένα είναι πολύ ελαττωματικούς. Έχω ένα Intel Core 2 Duo E6600 που έχω overclocked σε 3,44 GHz. Hyperx Kingston 2GB RAM 1066MHZ και ένα 8800GTS Και τρέχει FSX με 15 - 20Fps στις υψηλές ρυθμίσεις, ενώ μεταξύ των άλλων λαών που θα τρέχει με 30 - 40 fps με το ίδιο σύστημα. I havent βρεθεί μια λύση μέχρι τώρα. |
|
| |||
| |||
| αυτό το νήμα isn't θα είναι πολύ καλά. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| πολλά να μην συμβάλλει σε αυτό: P
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι, συμφώνησε. Καλή ιδέα, αλλά μοιάζει ΠΣ δεν είναι απογειωθεί.
|
| |||
| |||
| Έχω, όμως, βρέθηκε μια λίστα πολύ σαν αυτή που θέλουμε να θέσουμε από κοινού σε ένα διαφορετικό φόρουμ. σχιστόλιθος i PM η σχέση σας με αυτό τον Alex; το μεγάλο κατάλογο. |
|
| |||
| |||
| "Μπλά VMware τρόπο όλα τα παλιά παιχνίδια για εκείνους που δεν έχουν πολύ, αλλά δεν υποστηρίζονται πλέον |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Δεν μπορώ να δω ένα σπίτι του χρήστη, με ένα μόνο ή δύο pc την αγορά αυτού. Ειδικά ως προς το κόστος ζάρια. Δεν είναι ακόμα στο σπίτι με στόχο τη χρήση των συσκευών.
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| The Sims 2 έργα μετά από ενημέρωση από το επίσημο site και όλα τα πακέτα επέκτασης εργασιών.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι Sims 2 Football Manager επίσης πρόστιμο 2008.
Euro Πρωτάθλημα tip = Ισπανία & Torres <- Γαμώτο μου θα πρέπει να έχουν τοποθετηθεί ένα στοίχημα για τους Κάντε τη φτώχεια παρελθόν Δικαιοσύνη για το 96 <- Παρακαλούμε ρίξτε μια ματιά Το σύστημά μου: HistoryGirls Self Build!
|
|
| |||
| |||
| Όλες αυτές οι εργασίες πρόστιμο: Ο φόβος - Εκχύλιση Point Star Wars - Ιππότες της Παλαιάς Δημοκρατίας Κανείς δεν Lives Forever Stalker - Shadow του Τσερνομπίλ Quake 4 Καταδικαστεί Doom 3 - Ανάσταση του κακού Half-Life ScummVM (για να παίζονται παλιά παιχνίδια περιπέτειας lucasarts) Δεν λειτουργεί: Φυλή |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πώς Καλό είναι τα Windows 7; Θα διαθέτει οποιαδήποτε θεμάτων από Vista ή Xp? | Theresonly1 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 22 Απρ 2009 01:03 |
| Συμβιβάσιμο των Clubbox με τα Windows Vista | germaine580 | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 15 Φεβ 2008 05:53 |
| Είσοδο δεν υποστηρίζεται | markeyboy9944 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 29 Δεκ. 2007 21:53 |
| Wii-παιχνίδι κύβος ----- συμβατότητα | laserline | PC & Console Gaming | 4 | 13 Οκτ 2007 07:34 |
| Vista και τα προβλήματα συμβατότητας | κότσυφας | Λειτουργικά συστήματα Windows | 16 | 19 Ιουλ 2007 13:40 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |