![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Sve igre rada. Ali jedno je vrlo lak. Imam Intel Core 2 Duo E6600 koji sam overclocked na 3,44 GHz. 2GB Kingston hyperx ovna 1066MHZ i 8800GTS I to traje FSX sa 15 - 20Fps high postavke na med, dok drugi narodi bi ga pokrenite sa 30 - 40 fps s istim sustavom. JA luka naći neko rješenje do sada. |
|
| |||
| |||
| ovo nije thread ide previše dobro je to. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ne bi mnogo doprinose tome: P
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, dogovoreno. CP dobra ideja, ali izgleda kao da se ne uzimaju off.
|
| |||
| |||
| Ja sam, međutim, naći popis slično kao jedno mi smo pokušavaju sastaviti na drugom forumu. Seji PM ja ti link na nju Alex? svojim velikim liste. |
|
| |||
| |||
| Blah VMware put za sve one stare igre koje se ne uzeti puno, ali više nisu podržani |
|
| |||
| |||
| Quote:
Ja ne mogu vidjeti home korisnik, s jednim ili dva računala kupuju ovaj. Pogotovo s obzirom na cijenu dice. Nije čak i kod kuće s ciljem korištenja.
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| u sims 2 djela nakon update sa službenih stranica i sve ekspanzija omot djelo.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da Sims 2 je isto tako fino Football Manager 2008.
Euro Championships tip Španjolska = & Torres <- Prokleta sam trebala biti stavljena opkladu na njima Napravite siromaštva povijest Pravda za 96 <- Molimo pogledajte My System: HistoryGirls Self Build!
|
|
| |||
| |||
| Sve ove fine rada: Strah - ekstrakcija Point Star Wars - Knights of Stari Republic Nitko Živi Forever Stalker - Shadow of CCernobilj Quake 4 Osuđeni Doom 3 - Resurrection Of Evil Half-Life ScummVM (za igranje starih lucasarts pustolovne igre) Ne radi: Breed |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Kako dobro je Windows 7? Hoće li to imati bilo koji Kompatibilnost pitanjima iz Vista ili Xp? | Theresonly1 | Windows Operating Systems | 4 | 22. travanj 2009 01:03 |
| Uskladivost Clubbox sa sustavom Windows Vista | germaine580 | Općenito Software Chat | 1 | 15. veljača 2008 05:53 |
| Input not supported | markeyboy9944 | Graphics Cards & Monitors | 1 | 29. prosinac 2007 21:53 |
| Wii igra-kocka ----- kompatibilnosti | laserline | PC & konzole Igre | 4 | 13. listopad 2007 07:34 |
| Vista i kompatibilnost problemi | kos | Windows Operating Systems | 16 | 19. srpnja 2007 13:40 |
| Thread Tools | |
| |