![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Minden játék működik. De egy nagyon hibás. Van egy Intel Core 2 Duo E6600 amit overclocked a 3,44 GHz. 2GB kingston hyperx ram 1066MHz és 8800GTS És fut FSX, 15 - 20Fps a beállítások között magas, míg más népek lenne, hogy a 30-40 fps ugyanazzal a rendszerrel. I havent találtam megoldást eddig. |
|
| |||
| |||
| ez a téma isnt megy túl jól van. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hogy nem járulnak hozzá, hogy sok: P
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja, agreed. Jó ötlet, de CP külleme nem kezdődik.
|
| |||
| |||
| Van azonban egy listát találtak, mint az egy megpróbáljuk összerakni egy másik fórum. pala i PM meg a kapcsolatot, hogy Alex? a nagy listában. |
|
| |||
| |||
| Blah VMware végig azokat a régi játékok, amelyek nem sokkal, de már nem támogatott |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Nem látom egy otthoni felhasználónak, egy vagy két számítógép felvásárlás ezt. Különös tekintettel a költség kocka. Ez nem is célja az otthoni használat.
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| The Sims 2 munkák után a frissítést a hivatalos honlapján is a terjeszkedés csomagok munkát.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igen Sims 2 rendben is Football Manager 2008.
|
| |||
| |||
| Minden ilyen jól működik: Félelem - Extraction Point Star Wars - Knights of the Old Republic Senki Lives Forever STALKER - Shadow of Csernobil Quake 4 Elítélte Doom 3 - Resurrection of Evil Half-Life ScummVM (játék régi lucasarts kaland játékok) Nem működik: Fajta |