![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| כל המשחקים עובד. אבל הוא מאוד מרכבה. יש לי Intel Core 2 Duo E6600 שבו יש לי overclocked ל 3,44 Ghz. 2GB Kingston hyperx רם 1066MHZ ו 8800GTS וזה פועל FSX עם 15 - 20Fps על הגדרות גבוהות med בעת עמים אחרים היה להפעיל אותו עם 30 - 40 fps עם אותה מערכת. אני havent נמצא פתרון עד כה. |
|
| |||
| |||
| פתיל isn't זה הולך טוב זה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לא רבים לתרום את זה: P
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן, הסכים. רעיון טוב CP אבל נראה כאילו הוא לא לוקח את זה ממני.
|
| |||
| |||
| יש לי, עם זאת, נמצאה רשימה הרבה כמו זה אנו מנסים להרכיב על פורומים שונים. אני פצל PM לך את הקישור אליו אלכס? את רשימת גדול. |
|
| |||
| |||
| בלה VMware כל הדרך עבור אותם משחקים ישנים שלא לקחת הרבה, אבל הם כבר לא נתמך |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
אני לא רואה כמשתמש ביתי, עם אחת או שתיים של לקנות מחשב זה. במיוחד בהתחשב בעלות הקוביות. זה אפילו לא כיוון בבית השימוש.
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| את Sims 2 עובד אחרי העדכון של האתר הרשמי גם את כל חבילות הרחבה העבודה.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sims 2 כן, זה בסדר גם מנהל כדורגל 2008.
|
| |||
| |||
| כל אלה בסדר עבודה: פחד - הוצאה הצבע מלחמת הכוכבים - אבירים של הרפובליקה הישנה אף אחד לא חיה לנצח Stalker - בצל Chernobyl להתגעש 4 גינו אבדון 3 - התחייה הרע Half-Life ScummVM (בשביל לשחק במשחקי הרפתקאות lucasarts הישן) לא עובד: להתרבות |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כמה טוב הוא Windows 7? האם זה יש לך בעיות תאימות מ Vista או XP? | Theresonly1 | מערכות ההפעלה Windows | 4 | 22 אפריל 2009 01:03 |
| Clubbox של תאימות עם Windows Vista | germaine580 | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | ה -15 בחודש פברואר 2008 05:53 |
| קלט לא נתמך | markeyboy9944 | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | 29 דצמבר 2007 21:53 |
| Wii-משחק קובייה ----- תאימות | laserline | PC & קונסולת משחקים | 4 | 13 אוקטובר 2007 07:34 |
| Vista ו לבעיות תאימות | שחרור | מערכות ההפעלה Windows | 16 | 19th יולי 2007 13:40 |
| שרשרת כלים | |
| |