![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Visi žaidimai darbo. Bet viena yra labai buggy. Turiu Intel Core 2 Duo E6600, kurią aš Overclocked iki 3,44 GHz. 2GB Kingston HyperX Ram 1066MHZ ir 8800GTS Ir jis veikia su FSX 15 - 20Fps dėl med aukštos parametrai, o kitoms tautoms būtų paleisti jį su 30-40 fps su ta pačia sistema. I havent rasti sprendimą tiek, kiek. |
|
| |||
| |||
| šioje temoje forget vyksta labai gerai tai. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ne daug prisideda prie jo: P
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip, sutiko. Gera mintis KP, bet atrodo tai ne kilimui.
|
| |||
| |||
| Aš vis dėlto nustatė, panašiai kaip vienas mes bandome sujungti į skirtingas Forumų sąrašas. skalūnas i PM jums nuorodą į jį, Alex? jo didelis sąrašas. |
|
| |||
| |||
| Blah VMware visų tų senų žaidimų, kurie nėra daug, bet nebepalaiko būdas |
|
| |||
| |||
| Citata:
I can't see namų vartotojui, su vienu ar dviem PC pirkti tai. Ypač atsižvelgiant į išlaidas kauliukai. Jis net nėra skirtas naudoti namuose.
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| The Sims 2 darbus po to, kai iš oficialios svetainės, taip pat visus plėtimosi atnaujinti paketus darbą.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeah Sims 2 yra gerai, taip pat Football Manager 2008.
|
| |||
| |||
| Visi šie darbai baudos: Baimė - Extraction Point Star Wars - Knights of the Old Republic No One Lives Forever STALKER - Shadow of Chernobyl Quake 4 Pasmerkti Doom 3 - Resurrection of Evil Half-Life ScummVM (žaidžiant senas LucasArts Nuotykių žaidimai) Neveikia: Veislė |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kaip gerai yra "Windows 7? Will It jokių suderinamumo problemų iš Vista ar XP? | Theresonly1 | Windows "operacinės sistemos | 4 | Balandis 22, 2009 01:03 |
| Clubbox suderinamumas su Windows Vista | germaine580 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | 15 vasaris 2008 05:53 |
| Įvedimo nepalaikomas | markeyboy9944 | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 29 gruodis 2007 21:53 |
| Wii, Game Cube ----- suderinamumas | LASERLINE | PC & konsolės Žaidimai | 4 | 13 spalis 2007 07:34 |
| Vista ir suderinamumo problemų | Blackbird | Windows "operacinės sistemos | 16 | 19 liepa 2007 13:40 |
| Temos įrankiai | |
| |