![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Wszystkie gry pracy. Ale jedno jest bardzo wadliwy. Mam Intel Core 2 Duo E6600, które mam overclocked do 3,44 GHz. 2GB Kingston hyperx barana 1066MHz oraz 8800GTS to działa FSX z 15 - 20Fps na wysokim med. ustawienia podczas gdy inne narody byłoby to z 30 - 40 fps z tego samego systemu. I havent znaleźć rozwiązanie tej pory. |
|
| |||
| |||
| tego wątku isnt going to zbyt dobrze. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nie na wiele się do niej: P
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak, uzgodnione. Dobry pomysł PK ale wygląda to nie przyjmować.
|
| |||
| |||
| Mam jednak znaleźć listę podobny jednej staramy się połączyć na innym forum. shale i PM Ci link do niego Alex? jego duży listy. |
|
| |||
| |||
| Blah VMware aż do tych starych gier, które nie biorą dużo, ale nie są już obsługiwane |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Nie widzę w domu użytkownika, za pomocą jednego lub dwóch PC zakupu tego. Zwłaszcza biorąc pod uwagę koszt kostki. To nawet nie celem wykorzystania w domu.
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| The Sims 2 działa po aktualizacji z oficjalnej witryny również wszystkie ekspansji opakowaniach pracy.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak Sims 2 jest w porządku także Football Manager 2008.
|
| |||
| |||
| Wszystkie te prace grzywny: Strach - Extraction Point Star Wars - Knights of Starej Republiki Nikt Lives Forever STALKER - Cień Czarnobyla Quake 4 Condemned Doom 3 - Resurrection of Evil Half-Life ScummVM (odtwarzanie starych gier LucasArts przygoda) Nie działa: Rasa |