![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Všetky hry prácu. Ale jedno je veľmi nespoľahlivé. Mám Intel Core 2 Duo E6600, ktorý som overclocked na 3,44 GHz. 2GB Kingston HyperX 1066MHz RAM a 8800GTS a beží FSX s 15 - 20Fps na med vysokej nastavenia, zatiaľ čo iné národy by bol v rozpore s 30 až 40 fps sa rovnakým systémom. I havent nájsť riešenie doteraz. |
|
| |||
| |||
| toto vlákno isnt príliš dobre, je to. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nie je to veľa prispelo k nej: P
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Áno, súhlasil. Dobrý nápad CP, ale vyzerá to nie je odletu.
|
| |||
| |||
| som však zistil zoznamu rovnako ako ten, sa snažíme dať dohromady na inom fóre. bridlice i PM ste odkaz na to Alex? svoj veľký zoznam. |
|
| |||
| |||
| Blah VMware celú cestu pre tie staré hry, ktoré nemajú ďaleko, ale už nie sú podporované |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Nevidím domácich užívateľov, s jedným alebo dvoma PC nákupe tohto. Najmä ak vezmeme do úvahy náklady kocky. Nie je to ani zamerané na domáce použitie.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| The Sims 2 diel po aktualizácii z oficiálnych stránok, ako aj všetky balíčky rozšírenie práce.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo Sims 2 je v poriadku aj Futbal Manager 2008.
|
| |||
| |||
| Všetky tieto práce pokuty: Strach - Ťažba bod Star Wars - Rytieri zo Starej republiky Nikto Žije Forever STALKER - Shadow of Chernobyl Quake 4 Odsúdený Doom 3 - Resurrection Of Evil Half-Life ScummVM (pre prehrávanie starých lucasarts dobrodružné hry) Nefunguje: Plemeno |