![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Всі ігри роботу. Але дуже візку. У мене Intel Core 2 Duo E6600, який я розігнаний до 3,44 ГГц. Kingston HyperX 2GB RAM 1066MHZ і 8800GTS і він працює з FSX 15 - 20fps на мед високих налаштуваннях той час як інші народи будуть запускати його з 30 - 40 кадр з тією ж системою. Я гавань знайшов рішення до цих пір. |
|
| |||
| |||
| хіба цій темі йде дуже добре це. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| не багатьом допомогти його розвитку: P
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так, згоден. Гарна ідея СР, але виглядає вона не знімаючи.
|
| |||
| |||
| Я, однак, знайшла список так само, як той, який ми намагаємося зібрати на іншому форумі. сланцю PM Я вам посилання на цей Алекс? свого великого списку. |
|
| |||
| |||
| Blah VMware всі шляхи для тих старих ігор, які не беруть багато, але більше не підтримується |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Я не бачу для користувачів домашніх комп'ютерів, з одним або двома ПК купівлю цього. Особливо, якщо врахувати вартість кістки. Справа навіть не в цілях домашнього використання.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| The Sims 2 працює після оновлення з офіційного сайту і всі пакети розширення робіт.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так Sims 2 штрафу також Football Manager 2008.
|
| |||
| |||
| Все це прекрасно працюють: Страх - Extraction Point Star Wars - Лицарі Старої Республіки No One Lives Forever Сталкер - Тіні Чорнобиля Quake 4 Condemned Doom 3 - Resurrection Of Evil Half-life ScummVM (для гри у старому пригод ігор LucasArts) Не працює: Порода |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Наскільки добре Windows 7? Чи буде вона мати Питання сумісності з Vista або XP? | Theresonly1 | Операційні системи Windows | 4 | 22 квітня 2009 01:03 |
| Clubbox Сумісність з Windows Vista | germaine580 | General Software чат | 1 | 15 лютого 2008 05:53 |
| Вхідний не підтримується | markeyboy9944 | Графічні карти & Монітори | 1 | 29 грудня 2007 21:53 |
| Wii-Game Cube ----- сумісності | Laserline | PC & консоль Gaming | 4 | 13 жовтня 2007 07:34 |
| Перспективи та проблеми сумісності | дрізд | Операційні системи Windows | 16 | 19 липня 2007 13:40 |
| Різьба Інструменти | |
| |