![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Test Drive Неограничено
| |||
| |||
| Това може да е стара новина за вас геймърите, но ако не тогава провери това. Можеш ли да го изпълним? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| този сайт работи добре, но тя каза, че арго тичам C & C първото десетилетие, когато в действителност не мога да го добре
| |||
| |||
| Кинг Конг: Официалният Видео игри половин СТРОИТЕЛСТВО Преди rebooting посетете уебсайта защита "SECUREROM" Аз мисля? Изтегляне на една подходяща за вашата операционна система. Ако не изтеглите актуализацията ще рестартира компютъра ви и катастрофата което ви код за проблема, дадох и reinstalled Vista. (Това е само, необходими за ВИСТА) Играта е ужасно един часа, дори и ако сте го даде за свободно да я оставите (купих за банкнота от пет долара в PC World). |
|
| |||
| |||
| cod4 прави работата добре??? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| За Vista 64? Да. Но ако получите някои белялия за грешка, когато се опита да използва мулти плеър, че блокира и спира да го натоварване, тогава стик някои слушалки / микрофон към звукова карта. Невероятно това решава проблема. Можете късно да ги отново, след като играта започва се.
|
| |||
| |||
| Crysis торпила не работи на 64 битов :-( Те нарочно премахнат 64-битови файлове |
|
| |||
| |||
| Покана за duty2 работи добре за мен. Аз съм вървят Vista64. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Действа добре на моите приятели Vista 64bit. голяма рамка проценти.
|
| |||
| |||
| Единственият проблем, аз съм като с торпила GFX е свързано, не Vista64 свързани. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Как Добър е Windows 7? Ще ли са някакви проблеми със съвместимостта от Vista или XP? | Theresonly1 | Windows операционни системи | 4 | 22 април 2009 01:03 |
| Съвместимост на Clubbox с Windows Vista | germaine580 | Общи Софтуер Чат | 1 | 15 Feb 2008 05:53 |
| Входно не се поддържат | markeyboy9944 | Графика на карти & Монитори | 1 | 29 Дек 2007 21:53 |
| Wii-игра куб ----- съвместимост | laserline | PC & конзолата Gaming | 4 | 13 Окт 2007 07:34 |
| Vista и съвместимостта проблеми | кос | Windows операционни системи | 16 | 19 Юли 2007 13:40 |
| Нишка Инструменти | |
| |