![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Test Drive Unlimited
| |||
| |||
| To může být staré novinky pro vás hráče, ale pokud není, pak zkontrolovat to. Můžeš běžet, že? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| webové stránky, které funguje dobře, ale řekl jsem cant spustit C & C prvním desetiletí, kdy ve skutečnosti i možné spustit i
| |||
| |||
| King Kong: oficiální videohra HALF PRÁCE Před restartem navštivte internetové stránky na ochranu "SECUREROM" Myslím, že? Ke stažení je vhodná pro váš OS. Nemáte-li stáhnout aktualizaci počítač se restartuje a pád která vám kódu pro problém, dal jsem nahoru a přeinstalovat vista. (TOTO JE POUZE PRO POTŘEBNÁ VISTA) Hra je hrozný tak, i když jste dostali zdarma ponechat (i koupila za pět liber na PC World). |
|
| |||
| |||
| dělá CoD4 funguje? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pro Vista 64? Ano. Ale pokud si nějaký tíživý chyba při pokusu a používat více hráč, který havaruje a zastaví ho zatížení, pak držet některé sluchátka / mikrofon do zvukové karty. Překvapivě se tento problém vyřeší. Můžete později se k nim zase jednou hra začíná nahoru.
|
| |||
| |||
| Crysis Warhead nefunguje na 64 bit :-( Jsou záměrně odstraněno 64 bitových obrázků |
|
| |||
| |||
| Call of duty2 funguje dobře pro mě. Běžím Vista64. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Funguje v pohodě na moji přátelé Vista 64bit. velké míry rámu.
|
| |||
| |||
| Jediný problém mám s s Warhead je GFX, nikoliv Vista64 související. |