![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Test Drive Unlimited
| |||
| |||
| Αυτό μπορεί να είναι παλιές ειδήσεις που σας gamers, αλλά στη συνέχεια, αν δεν ελεγχθεί αυτό. Μπορείτε να το εκτελέσετε; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| δικτυακό τόπο που λειτούργησε καλά, αλλά είπε ότι θ επίκλισης τρέχει C & C την πρώτη δεκαετία, ενώ στην πραγματικότητα i μπορεί να λειτουργεί καλά
| |||
| |||
| King Kong: The Official Video Game ΕΞΑΜΗΝΟ ΕΡΓΑ Πριν την επανεκκίνηση επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της προστασίας "SECUREROM" Νομίζω; Κατεβάστε το κατάλληλο για σας ένα λειτουργικό σύστημα. Αν δεν κατεβάσετε την ενημέρωση του υπολογιστή σας θα επανεκκινήσει και συντριβή δίνοντας σας έναν κώδικα για το πρόβλημα, έδωσα και την επανεγκατάσταση Vista. (Αυτό είναι απαραίτητοι για VISTA) Το παιχνίδι είναι πάρα ένα ώστε ακόμα και αν είχαν για αυτό αφήστε το ελεύθερο (το αγόρασα για ένα πεντόλιρο στο PC World). |
|
| |||
| |||
| cod4 κάνει έργο πρόστιμο;;; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Για Vista 64; Ναι. Αλλά αν έχετε κάποια οχληρός λάθους, όταν προσπαθείτε και τη χρήση πολλαπλών παικτών που κολλάει και τις στάσεις που φόρτωσης, τότε κολλήσει κάποια ακουστικά / μικρόφωνο στην κάρτα ήχου. Περιέργως αυτή λύνει το πρόβλημα. Μπορείτε αργότερα να σημειώσει εκ νέου μόλις ξεκινήσει το παιχνίδι.
|
| |||
| |||
| Crysis κεφαλή δεν λειτουργεί σε 64 bit :-( Θα σκοπίμως αφαιρεθεί το 64 bit αρχεία |
|
| |||
| |||
| Call of duty2 λειτουργεί μια χαρά για μένα. Μου τελειώνει Vista64. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Λειτουργεί μια χαρά για τους φίλους μου Vista 64bit. μεγάλη Ρυθμούς.
|
| |||
| |||
| Το μόνο πρόβλημα που έχω με την κεφαλή είναι GFX σχετίζονται, δεν σχετίζονται με Vista64. |