![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Test Drive Unlimited
|
|||
|
|||
|
Ez lehet a régi hírek neked játékosok, de ha nem, akkor ezt nézd meg. Can you run it?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
a honlapon jól működött, de azt mondta, cant run C & C első évtizedében, amikor valójában tudok futni, hogy jól
|
|||
|
|||
|
King Kong: The Official Video Game HALF MŰVEK
Újraindítás előtt látogasson el a védelem website "SECUREROM" I think? Töltse le az egyik alkalmas a OS. Ha nem letölthető a frissítés a számítógép újraindítása és crash így kódot a problémát, amit én adtam fel, és újra kilátás. (Ez csak akkor szükséges, Vista) A játék egy borzasztó egy ilyen, akkor is, ha kaptak, hogy a szabad hagyjuk (Vettem egy ötöst a PC World). |
|
|
|||
|
|||
|
cod4 nem jól működik???
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
A Vista 64?
Igen. De ha egy kis bosszantó hiba, amikor megpróbál és használata multi player, hogy összeomlik, és megállítja a berakodást, akkor kibír néhány fejhallgató / mikrofon a hangkártya. Bámulatosan ez megoldja a problémát. A később veszi őket újra, amikor a játék elindul.
|
|
|||
|
|||
|
Crysis Warhead nem működik 64 bites :-( A szándékosan törölte a 64 darab kép
|
|
|
|||
|
|||
|
Call of duty2 dolgozik csak finom értem. Én futó Vista64.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Úgy működik, jól barátaim Vista 64bit. nagy kocka aránya.
|
|
|
|||
|
|||
|
Az egyetlen probléma Van a Warhead is Gfx kapcsolódó, nem kapcsolódó Vista64.
|