![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Test Drive Unlimited
| |||
| |||
| Tai gali būti senas naujienas jums žaidėjai, bet jei ne tada check this out. Ar galite jį paleisti? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| kad svetainėje veikė gerai, bet jis sako I cant paleisti C & C pirmąjį dešimtmetį, kai iš tikrųjų aš jį paleisti ir
| |||
| |||
| King Kong: The Official Video Game PUSMEČIO DARBAI Prieš perkrauna apsilankymas apsauga svetainė "SECUREROM" Aš manau? Parsisiųsti vienas tinka jūsų OS. Jei neturite atsisiųsti atnaujinti jūsų kompiuteryje bus paleisti ir gedimų suteikia jums už problemų kodą, tai paliko ir iš naujo Vista. (Tai reikia tik VISTA) Žaidimas yra baisu viena, kad net jei ji buvo pateikta į laisvą palikti jį (aš nusipirkau už ne PC World, Celestinas). |
|
| |||
| |||
| nėra CoD4 work fine? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vista 64? Taip. Bet jei jums kai įkyrus klaida bandant ir naudoti kelių žaidėjų, kad avarijos ir jis sustoja krovimas, tada klijuoti kai ausines / mikrofoną į garso plokštę. Nuostabiai išsprendžia problemą. Galite vėliau juos paėmė ir vėl žaidimas prasideda ne.
|
| |||
| |||
| Crysis Warhead neveikia ant 64 bitų :-( Jie tyčia pašalinta 64 bitų failų |
|
| |||
| |||
| Call of duty2 darbai just fine for me. Bėgu Vista64. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| It works just fine mano draugų Vista 64bit. puikus kadravimo.
|
| |||
| |||
| Vienintelė problema Turiu su Warhead yra GFX susijusios, bet ne Vista64 susiję. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kaip gerai yra "Windows 7? Will It jokių suderinamumo problemų iš Vista ar XP? | Theresonly1 | Windows "operacinės sistemos | 4 | Balandis 22, 2009 01:03 |
| Clubbox suderinamumas su Windows Vista | germaine580 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | 15 vasaris 2008 05:53 |
| Įvedimo nepalaikomas | markeyboy9944 | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 29 gruodis 2007 21:53 |
| Wii, Game Cube ----- suderinamumas | LASERLINE | PC & konsolės Žaidimai | 4 | 13 spalis 2007 07:34 |
| Vista ir suderinamumo problemų | Blackbird | Windows "operacinės sistemos | 16 | 19 liepa 2007 13:40 |
| Temos įrankiai | |
| |