![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Test Drive Unlimited
|
|||
|
|||
|
Tas var būt vecs ziņu jums spēlmaņiem, bet, ja nē, tad check this out. Vai jūs varat palaist?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
šajā tīmekļa vietnē strādājuši labi, bet tas teica, nevaru palaist c & c pirmajā desmitgadē, kad patiesībā es varētu palaist arī
|
|||
|
|||
|
King Kong: The Official Video Game HALF DARBI
Pirms rebooting vizīte aizsardzības mājas lapa "SECUREROM" I think? Lejupielādēt vienu piemērotu savam OS. Ja Jums nav lejupielādēt atjauninājumu dators reboot un avāriju sniedzot jums kodu problēma, es pametusi un pārinstalēta vista. (Tas ir vajadzīgi tikai Vista) Spēle ir briesmīga viens, pat ja jums tika dota to bez maksas atstāt to (i nopirktas piecnieks pie PC World). |
|
|
|||
|
|||
|
tas cod4 strādā naudas?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
64 Vista?
Jā. Bet, ja jums kādu nepatīkams kļūda, kad jūs mēģināt izmantot vairāku spēlētājs, avārijām un apturētu to iekraušanu, tad brauciet daži austiņas / mikrofonu vērā skaņas karte. Labs tas atrisina problēmu. Vēlāk varat ņemt tos vēlreiz pēc spēles palaišanas.
|
|
|||
|
|||
|
Crysis Warhead nedarbojas uz 64 bitu :-( Tās nolūku izņemta 64 bitu failu
|
|
|
|||
|
|||
|
Call of duty2 darbu tikai naudas sodu par mani. Es skrienu Vista64.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Tas darbojas tikai naudas sodu par maniem draugiem Vista 64bit. liels rāmis likmes.
|
|
|
|||
|
|||
|
Vienīgā problēma es esmu, kam ar Warhead ir GFX saistīta, netiek Vista64 saistīti.
|