![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тест Дриве Неограничено
| |||
| |||
| Овај мај бити старе вијести за вас играче, али ако не онда цхецк тхис оут. Може ли га? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| уебсите који је радио добро, али је рекао ја лицемјерје трчање Ц & Ц првом деценији када се у ствари могу покренути и
| |||
| |||
| Кинг Конг: Тхе Оффициал Видео Гаме пола РАДОВИ Пре поновног покретања оперативног сушта посетите заштите уебсите "СЕЦУРЕРОМ" Мислим? Доунлоад један прикладан за ваш ОС. Ако не преузмите исправку ваше рачунар ће се поново покренути и црасх дајући вам шифра за проблем, ЈА је дао горе и реинсталлед Виста. (Ово је само потребан за Виста) Игра је један тако страшно, чак и ако вам је дао га бесплатно оставити (и купио за новчаница од пет фунти на ПЦ Уорлд). |
|
| |||
| |||
| цод4 не раде у реду? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| За Виста 64? Да. Али, ако добијете еррор неки досадан када покушате користити и мулти плаыер црасхес да и то престане учитава, затим ставити неке слушалице / микрофон на звучну картицу. Запањујуће то рјешава тај проблем. Можете узети касније их опет једном игра почиње горе.
|
| |||
| |||
| Црысис бојеве глава не ради на 64 бита :-( Они намерно уклоњена 64 бита датотеке |
|
| |||
| |||
| Цалл оф дуты2 функционише сасвим у реду за мене. Им 'трчање Виста64. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То утврде праведан прекид за своје пријатеље Виста 64бит. велики фраме ратес.
|
| |||
| |||
| Једини проблем ми је што са бојеве глава ГФКС повезане, а не Виста64 повезане. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Како добро је Уиндоус 7? Хоће ли то имати било који Компатибилност питањима из Виста или Ксп? | Тхересонлы1 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 22 април 2009 01:03 |
| Ускладивост Цлуббокс са системом Уиндоус Виста | гермаине580 | Уопштено Софтуаре Цхат | 1 | 15 фебруар 2008 05:53 |
| Инпут нот суппортед | маркеыбоы9944 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 29 децембар 2007 21:53 |
| Уии игра-коцка ----- компатибилности | ласерлине | ПЦ & конзоле Игре | 4 | 13 октобар 2007 07:34 |
| Виста и компатибилност проблеми | кос | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 16 | 19. јула 2007 13:40 |
| Тхреад Тоолс | |
| |