![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Test Drive Unlimited
| |||
| |||
| Bu haber sizin için oyun, ama eski olabilir eğer bu kontrol değil. Bunu çalıştırabilir miyim? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| iyi çalıştı Websayfası ama i cant çalıştırmak C & C ilk on yılda zaman aslında i iyi çalıştırabilirsiniz söyledi
| |||
| |||
| King Kong: The Official Video Game YARIM ÇALIŞMALAR Bence "SECUREROM" korunması web sitesini ziyaret rebootlayana önce? Yükleme bir OS için uygundur. Eğer yeniden doğmuş olacaktır Bilgisayarınızı güncelleştirmek ve sorun için bir kod vererek kazasında indirme yapmak, ve yeniden yüklenmesi Vista kadar verdi. (BU SADECE NEEDED VISTA için) Oyun, bir çok bir çok bile onu serbest bırakmak için (i verildi PC Dünya bir beş için aldım) olduğunu. |
|
| |||
| |||
| cod4 iyi çalışır yapar? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vista 64 için mi? Evet. Eğer biraz sinir bozucu hatası alıyorum Ama çalıştığınızda ve çöker ve durur yükleme çok oyuncu kullanmak, daha sonra bazı kulaklıklar çubuk mikrofon / ses kartı. Şaşırtıcı bu sorunu çözer. Daha sonra tekrar oyuna kadar başlar onları alabilir.
|
| |||
| |||
| Crysis savaş başlığı 64 bitlik :-( değil işliyor Onlar bile bile 64 bitlik dosyaları kaldırılana |
|
| |||
| |||
| Duty2 eserlerin Arama sadece benim için iyi. Ben Vista64 kullanıyorum. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sadece Arkadaşlarımla Vista 64bit sorunsuz çalışıyor. büyük kare oranları.
|
| |||
| |||
| Ben savaş başlığı ile Gfx ilgili sorun yaşıyorum tek sorun değil, Vista64 ilgili. |