![]() |
|
| |||
| |||
| Здравей, когато инсталирате една игра за моите деца, на екрана удари два пъти размера и съобщение идва горе на екрана, казва няма достатъчно пространство, изисквани визуално (съжалявам аз арго помня точно съобщението) може да помогне някой DONT както аз искам да опитам отново в случай, че го скъсам XP Home Edition Intel (R) Pentium (R) 4cpu |
|
| |||
| |||
| Това най-вероятно ще бъде, защото имам достатъчно DONT овен да играе играта. Ако отидете на http://www.crucial.com/uk/?gclid=COG...FQOVMAodBykuXA те могат да направят система за сканиране, за да разберете кой е овен compatiable с компютъра си, нейната по-скъпо в сайта, но си струва мир на ум, че има навик да се притеснявате за изпращане нищо като не compatiable. разходите трябва да са около £ 20 за 1 GB от овена и много лесен за инсталиране, вие имате навик да се някой да го направи за вас - Той просто се вмества тя големите дълго гнездо в дънната платка |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| каква игра е това и каква графика картата ти ли?
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Microsoft Visual C + + 2005 SP1 Redistributable | cba321 | Графика на карти & Монитори | 1 | 23rd май 2009 г. 22:12 |
| Visual Basic HELP! (отваряне на нов формуляр) | ryannathans | Общи Софтуер Чат | 10 | 23rd Jan 2009 15:42 |
| Нуждаете се от помощ за Visual Studio 2005 | ahyi | Общи Софтуер Чат | 0 | 21 Jan 2009 21:41 |
| Vista с Visual Basic | Cew27 | Linux & Алтернативни OS | 1 | 27 ноември 2007 14:25 |
| Visual Basic 6 | momuncoderlife | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 4 | 8 ноември 2007 02:54 |
| Нишка Инструменти | |
| |